YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Имението на Ian Somerhalder - Page 3 EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Имението на Ian Somerhalder - Page 3 EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Имението на Ian Somerhalder - Page 3 EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Имението на Ian Somerhalder - Page 3 EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Имението на Ian Somerhalder - Page 3 EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Имението на Ian Somerhalder - Page 3 EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Имението на Ian Somerhalder - Page 3 EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Имението на Ian Somerhalder - Page 3 EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Имението на Ian Somerhalder - Page 3 EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Имението на Ian Somerhalder - Page 3 Flags_0

You are not connected. Please login or register

Имението на Ian Somerhalder

2 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Go down  Съобщение [Страница 3 от 3]

51Имението на Ian Somerhalder - Page 3 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Окт 06, 2011 10:29 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Ако и ти искаш да помислиш за същото , се прибери с мен. - погледнах го. Следващите му думи ме накараха да изтръпна.
- Ще ти обесня после , става ли ? Ще ти кажа всичко. - бяха близко можех да го усетя , бутнах Иън на земята и точно тогава единият куршум оцели прозореца зад нас , това можеше да бъде Иън ,зареди мен пак се забърка в неприятности.

52Имението на Ian Somerhalder - Page 3 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Окт 06, 2011 10:50 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Какво пак криее...-но не успях да довърша,когато тя ме събори и един куршум прелетя,над главите ни.Ядосах се невероятно много, но действах по инстинкт и я обърнах така,че да е отдолу и да е защитена.Изстрелях един куршум ,по посоката на изстрела и се чу,как той се сблъсква в плът и някой извика,след това ,започнаха да валят куршуми,цялата ми градина,заприлича на бойно поле.Прозорците на долния етаж,паднаха.Притисках Мег криейки я под мен.
- По добре ми кажи,какво по дяволите става,познаваш ли ги ,Мег ?Имам само още седем куршума,а по звука,от тези свистящи над нас,съм наясно,че няма да ми стигнат.

53Имението на Ian Somerhalder - Page 3 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Окт 06, 2011 10:58 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Продължаваха да стрелят по нас , не знаех какво можеше да стане.
- Познавам не е точната дума , бях си купувала кокайн от шефа им , после някой го издал и са помислили , че съм аз , от тогава ме преследват.И не знам как да ги спра. - докато говорихме те използваха момента , видях как някой се беше прицелил точно в главата на Иън , изблъсках го от мен и усетих как куршума се заби в ръката ми , след което се чуха сирени , явно някой от прислугата беше извикал полиция.

54Имението на Ian Somerhalder - Page 3 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Окт 06, 2011 11:39 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Кокаин ?погледнах я стреснат.
- За Бога,Мег,в какво си се забъркала ?-запитах,но тя не можа да ми отговори,кръвта се отече от лицето ми,когато видях куршумът,който за щастие,само я бе одраскал.Пренебрегвайки опасността,се изправих и започнах да я прегръщам,трябваше да я сгълча,че ни нападнаха,но не можех държах я в обятията си и не исках,да я пусна.Когато все пак дойде,Марта го направих,за да промие раната ѝ.Полицията дойде,а ония бяха офейкали яко дим.

55Имението на Ian Somerhalder - Page 3 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 17, 2011 8:57 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Марта проми раната ми и онези си тръгнаха , продължавах да гледам Иън в очите леко тъжно.
- Просто исках кокайн , за един ден и им звънах да ми уредят , но припаднах на работа и разбрах , че съм бременна. Бяхме си уредили среща , но аз не отидох и те са помислили , че аз съм извикала полиция.

56Имението на Ian Somerhalder - Page 3 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 17, 2011 10:02 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Гледах я и не можех да повярвам,че това е същото ранимо момиче,което оставих.Какво ѝ бях причинил,щях да се мразя до края на живота си,заради това.
- Ела,Мег-казах и я въведох вкъщи,след малко полицията нахлу,за за съжаление твърде късно.Въпреки последствията я помолих,да разкаже всичко на полицаите и да им даде,най-подробна информация.Докато бяха на свобода,никой от нас не беше в безопасност.
- Най-сетне си отидоха -казах с облекчение.

57Имението на Ian Somerhalder - Page 3 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 17, 2011 10:12 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Полицията дойде и им разказах всичко , те щяха да ни защитават и онези повече нямаше да могат да припарят до нас , надявах се това да сложеше край на всичко и нещата да са наред.
- Да , съжалявам , това не трябваше да се случва. - въздъхнах и седнах на дивана , като се свих леко , явно всичко се отразяваше и на бебето.

58Имението на Ian Somerhalder - Page 3 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 17, 2011 11:06 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Добре ли си ?-клекнах до нея и поех ръцете ѝ в шепи.
- Ела трябва да си починеш -казах но,не и подадох ръка да стане ,а директно я грабнах на ръце и я отнесох в стаята ни.Оставих я на леглото и я завих със мека завивка,Целунах челото ѝ.
- Почини си,скъпа,като се събудиш,всичко това вече няма да е толкова стряскащо.-казах с усмивка.

59Имението на Ian Somerhalder - Page 3 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 17, 2011 11:21 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Преди да успея да му отговоря той вече ме беше занесъл в спалнята , а аз наистина исках да поспя.
- Да , всичко ще е наред. - усмихнах се и го придърпах към него , прегърнах го и затворих очи , скоро заспах.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 3 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите