YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Водопадът EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Водопадът EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Водопадът EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Водопадът EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Водопадът EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Водопадът EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Водопадът EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Водопадът EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Водопадът EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Водопадът Flags_0

You are not connected. Please login or register

Водопадът

3 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Водопадът Empty Водопадът Сря Авг 31, 2011 8:09 pm

Изабела Стоун

Изабела Стоун
Директор
Директор

2Водопадът Empty Re: Водопадът Вто Сеп 20, 2011 4:32 pm

Анабел Стюарт

Анабел Стюарт

Беше обикновен и скучен ден - както винаги.
Понеже водопада беше далече,трябваше да отида с автобус.Спря на една спирка,на която рядко се качваха или слизаха хора.Беше мрачна и изоставена.Сигурно защото бе извън града и близо до гората.
Закрачих бързо към едно от мястото,на което идвах често.Обичах да стоя там горе на високо.На моста.
Стигнах мястото,бях задъхана,защото бързах и аз не знаех защо.Винаги,когато бях сама вървях бързо.
Обикновено на водопада никой не идваше.Винаги беше пусто и леко зловещо.Но пък е много красиво.Този път обаче имаше някой на моста.Приближавах се бързо и виждах,че това бе някакво момче.
Усмихнах се и казах:
- Здравей!

3Водопадът Empty Re: Водопадът Сря Сеп 21, 2011 2:33 pm

Joe

Joe

Обичах да обикалям града,а сега имах малко свободно време и затова реших,че е добър повод да отида до някой водопад. Тръгнах. Малко трудно се ориентирах,на след по - малко от половин - един час вече се намирах на един мост. Беше много красиво тук,радвах се на свободното си време,но и на красотата на природата,след малко обаче,усетих,че някой ме гледа,обърнах се и видях някакво момиче,което ме поздрави и ми се усмихна.
- Здравей. - надявах се само да не се окаже от многото ми фенки,защото сега не бях в настроение за такива неща. - Аз съм Джо. - представих се и подадох ръката си,предположих,че ще е добре да се представя.

4Водопадът Empty Re: Водопадът Вто Сеп 27, 2011 5:58 pm

Анабел Стюарт

Анабел Стюарт

Момчето се представи.Джо?Това беше един от любимите ми певци,но никога не сме се срещали да се запознаем.Е,сега може би е моментът.
- Аз съм Анабел. - усмихнах се чаровно и стиснах ръката му за кратко.
Не можех да повярвам,че сега стоях до Джо.
Загледах се в далечината,беше мрачно и студено.Сложих ръцете си на раменете си.Как можах да си забравя суитчера в нас?
В този момент отклоних поглед към момчето.
- Знаеш ли,че имаш невероятен глас? - усмихнах се.
Наистина можеше да пее,не е като някои други певци,които само се правят.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите