YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Имението на Ian Somerhalder EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Имението на Ian Somerhalder EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Имението на Ian Somerhalder EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Имението на Ian Somerhalder EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Имението на Ian Somerhalder EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Имението на Ian Somerhalder EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Имението на Ian Somerhalder EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Имението на Ian Somerhalder EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Имението на Ian Somerhalder EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Имението на Ian Somerhalder Flags_0

You are not connected. Please login or register

Имението на Ian Somerhalder

2 posters

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 3]

1Имението на Ian Somerhalder Empty Имението на Ian Somerhalder Сря Сеп 28, 2011 10:58 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Имението на Иън ,беше построено непосредствено ,до гората.Уединената и спокойна обстановка са само част от предимствата му.Дворът е превърнат в кичеста градина,с размерите на обществен парк има множество басейни и открити джакузита.От вътре всичко е стилно и изящно.

Имението на Ian Somerhalder Luxury-Mediterranean-House-Photos

Имението на Ian Somerhalder Magnificent-mediterranean-house-photos

Имението на Ian Somerhalder Luxury-mediterranean-house-foyer

Имението на Ian Somerhalder Glamorous-dining-room-design-and-decoration

Имението на Ian Somerhalder Glamorous-livingroom-fruniture-photos

Имението на Ian Somerhalder Mediterranean-bedroom-design-and-decoration

Имението на Ian Somerhalder Classy-wooden-kitchen-cabinet-design

Имението на Ian Somerhalder Luxury-mediterranean-house-livingroom

Имението на Ian Somerhalder Wooden-home-library-design

Имението на Ian Somerhalder Mediterranean-garden-and-landscape-photos

Имението на Ian Somerhalder Beautiful-mediterranean-garden-and-landscape1

2Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Сря Сеп 28, 2011 11:50 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Отидохме право в имението ми и двамата имахме нужда от почивка.Дадох на полицаите адреса си ,като имат новини,кой и защо е разбил домът ѝ.След което я въведох,бях го ремонтирал и сменил мебелите,като се разделихме ,не исках нищо да ми напомня за нея.А сега тя отново беше в домът ми и в животът ми и вече раздялата не бе така проста,щяхме да имаме дете.
- Влизай-казах.

3Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Сеп 29, 2011 9:47 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Влязох в къщата , всичко беше различно , от последният път , когато бях тук.
- Станала е хубава. - беше ми неудобно да стоя тук , още повече че сега , поне до една седмица , нямах къде да се махна , освен на хотел.Но щях да направя възможно , да не се засичаме много.

4Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Сеп 29, 2011 10:21 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Радвам се,че ти хареса-засмях се.Дано не се досещаше,защо съм го променил,чак толкова.
- Настанявай се,чувствай се,като у дома си,от днес нататък моят дом ще е и твой.Сигурно си гладна ,сега ще кажа на Мартина,да ни приготви нещо вкусно.Междувременно дай багажа си на Пиер,той ще го занесе в моята стая.-усмихнах се ,като по поръчка Пиер се появи,за да вземе чантите от Меган.

5Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Сеп 29, 2011 10:27 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Не , не съм гладна. - погледнах го , подадох чантите на Пиер и седнах на дивана.Дано не спяхме в една стая , защото тогава щеше да ми е още по-неудбно отколкото сега. И дано не разбереше за хапчетата. Дано и не ме накараше да ям , защото не трябваше. Колкото и да мислех за бебето , трябваше да спазвам диета и да не се отпускам.

6Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Сеп 29, 2011 10:56 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Но,как Мег ти нищо не си яла от вчера,нима ще ми откажеш,компания за закуска ?-казах.
- Хайде мила,ела с мен в градината,от нищо не се притеснявай,вече е и твой дом.-Тя погледа към Пиер,който отнасяше багажа ти.
- Да правилно си разбрала,ще спиш при мен,ще си моя съпруга,мястото ти е в леглото ми и никъде другаде.

7Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Сеп 29, 2011 11:02 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Ще дойда с теб , но наистина не съм гладна. - усмихнах се и го погледнах , после каза , че ще спим в една стая , на едно легло. Надявах се да не съм чула правилно.Тръгнахме към градината.
- Наистина смяташ ли , че ще можеш да се справиш с това ? Не смяташ ли , че всичко е прекалено рано ?Толкова време си ме мразил и си се ядосвал дори , когато се засечем. А сега да спим на едно легло ?

8Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Сеп 29, 2011 11:10 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Придърпах Меган ,към мен и я целунах.
- Всичко ,това е минало скъпа,ще имаме дете и това продължава животът ни,заедно,другото няма значение.Разбира се ,че ще спим заедно,но ако не желаеш,няма да те докосвам, до първата брачна нощ,там вече няма да можеш да ми откажеш-казах палаво.Ама какво ми ставаше държах,се като влюбен ученик,който нямаше търпение да легне с любимата си.

9Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Сеп 29, 2011 11:17 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Седнахме в градината.
- Не говоря за това. - погледнах го , можеше би беше това , липсваше му секса , сигурно само и зареди това бяхме заедно.
- Не можеш да кажеш , че нещо което се е случило преди 3 месеца е минало , сигурна съм , че няма да го забравиш. И ако един ден стане нещо , всичко ще свърши , така че просто да не се залъгваме.

10Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пет Сеп 30, 2011 12:09 am

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Не,не казвам това, просто ти казах,че е минало,това не означава забравено.Важното ,че и двамата си взехме поука.Целунах я отново ,като този път беше по-страстно.Но на нея,като ,че ли и бе все тая.
- Какво има мила,студена си,да не би вече ,да не ме обичаш ?

11Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пет Сеп 30, 2011 9:59 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Обърнах се и сложих ръка на бузата му.
- Обичам те и винаги ще те обичам , знаеш го. Просто ме е страх , да мисля че всичко може да е поне малко като преди. Защото , ако не се окаже така и всичко се обърка , това ще боли дори повече и от първата ни раздяла. Знам , че го правиш зареди детето , така че другите неща са излишни. Не може да обичаш някога насила , така ще нараниш и себе си. - знаех какво мисли за мен , още помних начина по който ми говореше и ме гледаше в болницата , но когато разбра , че детето е негово всичко се промени. Явно наистина беше добър актьор , щом можеше дори да изиграе това в момента.

12Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пет Сеп 30, 2011 10:31 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Тогава от какво те е страх-казах,като хванах ръцете ѝ,бяха студени,за това побързах,да ги стопля в моите.
- Мег,казах ти,всичко е вече минало забрави го,отново сме заедно,ако не вярваш ,още сега ще извикам свещеник ,да ни венчае,но смятах ,че искаш поне най-близките ти да присъстват.Ще те обикна отново,не се тревожи,ще си ми истинска съпруга-целунах нежно устните ѝ.Поднесоха обядът ни и прекъснаха разговорът ни,но щяхме да продължим,докато не я убедя,че я искам.

13Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пет Сеп 30, 2011 10:45 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Не , няма нужда. Вярвам ти , така да бъде. - усмихнах се и го погледнах. Каза , да те обикна отново , ако обичаш някой , го обичаш завинаги и няма средно положение. Или е бил прекалено наранен или никога не ме е обичал наистина.
- Наяж се , после ще продължим. - усмихнах се отново.

14Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пет Сеп 30, 2011 11:27 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Хапнахме мълчаливо,след,като приключихме с яденето,Мартина дойде и го отнесе.Хванах ръката на Мег и я заведох на разходка из имението.
- Мег мила,знаеш,че не ми беше лесно,особено след като те видях ,така с него,знам,че не сте правили секс и въпреки това ,ме заболя много.За това се държах лошо с теб,но както ти казах,това е минало,след като ми разказа,каква е истината и разбрах за бебето ми,искам още един шанс,ще ми го дадеш ?-Но преди да отговори,отново я притисках към мен и целувах.Толкова ми липсваха сладките ѝ устни и нежното ѝ ухание,което сега щедро изпълваше ноздрите ми.

15Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пет Сеп 30, 2011 11:43 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Отвърнах на целувката му и го погледнах.
- Не си ти този , който трябва да иска втори шанс, а аз. Но добре , ако това значи , че и двамата си го даваме. И се надявам този път наистина да успеем и всичко да е наред. - усмихнах се и го прегърнах. Може би това беше едно ново начало или началото към един нов край.

16Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пет Сеп 30, 2011 11:56 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Радвам се ,да го чуя-казах и я прегърнах.Да беше ни даден втори шанс и трябваше ,да се опитаме отново,да намерим любовта си.Запитах се,дали ако действително Меган,не бременна,щях да ѝ го дам и отговорът ми беше,че не бях сигурен.Но за щастие тя носеше моето дете и този шанс,бе неизбежен.

17Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Съб Окт 01, 2011 9:39 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Благодаря ти отново за всичко. - казах и се отдръпнах от него , след което продължихме да се разхождаме. Може би наистина и двамата имахме чувства един към друг. Аз винаги съм имала , винаги щях да го обичам независимо какво. Може би това дете беше нашият втори шанс. Изведнъж усетих как ми прилошава и изгубих съзнание.

18Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Съб Окт 01, 2011 9:46 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Няма защо ,бъдеща моя съпруго -казах и ѝ се усмихнах.Тя също ми отвърна с усмивка,след което просто се свлече.Добре,че я държах за ръка,та успях,да я хвана,преди да е паднала и да се е наранила.Задържах я и я вдигнах,занесох я право в къщата,поставих я на леглото в стаята ми и извиках Мартина,която донесе,малко амоняк и ѝ даде да го вдиша.Меган веднага отвори очи.
- Никога ,не ме плаши повече така-говорех обезумял от страх.
- Как се чувстваш ?

19Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Съб Окт 01, 2011 9:53 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Когато отворих очите си и видях , че съм в стаята на Иан , разбрах какво е станало , не се случваше за първи път , така че не се очудвах много. Изправих в седнало положение.
- Извинявай. - казах и го погледнах.
- Спокойно , не се притеснявай , добре съм.

20Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Съб Окт 01, 2011 10:32 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Няма защо да се извиняваш,Трябва ти почивка мила,ако искаш ще изляза и ще те оставя ,да се наспиш.Без това тази нощ,не те оставих да спиш.Мартина въздъхна и тогава я отпратих,кой знае,какво си бе помислила,но не смятах,да се оправдавам,нека мисли,каквото ще.Целунах ръката ѝ и понечих да изляза.

21Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Съб Окт 01, 2011 10:36 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Не беше зареди това и го знаех. Сигурно беше от хапчетата или нещо друго , защото бях спала. Хванах ръката му преди да излезе.
- Спах повече от теб тази нощ , едва ли се спи много удобно на стол. Легни ти , ти си най-малкото нещо , което ми пречи. - усмихнах се и го погледнах и за него не беше хубаво да не спи , все пак работеше много.

22Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Съб Окт 01, 2011 11:26 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Да легна при нея,звучеше твърде изкушаващо,за да откажа.
- Сигурна ли си ,че няма да те притеснявам,доколкото си спомням,ти беше тази която не искаше,да спим в едно легло-дръпнах я към мен и я целунах,след което свалих обувките и ризата си и легнах при нея,гушнах я.

23Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Съб Окт 01, 2011 11:37 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Целунах го също.
- Не , няма да ме притесняваш. Беше глупаво от моя страна , както и повечето ми постъпки. - засмях се леко и също го прегърнах.Гледах го малко , беше толкова красив , как можах да го нараня , но повече обещах на себе си , че няма да го правя.

24Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Съб Окт 01, 2011 11:42 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Просто забрави,мястото ти ,винаги е било при мен-притиснах я по-силно към мен.Беше хубаво да я чувствам,че е тук и в безопасност.За кратко време,това чувство ,се беше зародило в мен, май отново я обиквах.Каквото и да се беше случило между нас,беше останало в миналото.Затворих очи,за малко,но се унесох.

25Имението на Ian Somerhalder Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Съб Окт 01, 2011 11:47 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Добре. - усмихнах се и го погледнах. След като заспа и бях сигурна , че спи , станах и отидох до куфара си. Отидох в банята и взех хапчетата и после легнах до него отново. Сетих се , че бях ги оставила в банята , но ако станех отново можеше да го събудя. Затворих очи , което се надявах да се събудя преди него , не след дълго заспах.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 3]

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите