YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Имението на Ian Somerhalder - Page 2 EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Имението на Ian Somerhalder - Page 2 EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Имението на Ian Somerhalder - Page 2 EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Имението на Ian Somerhalder - Page 2 EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Имението на Ian Somerhalder - Page 2 EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Имението на Ian Somerhalder - Page 2 EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Имението на Ian Somerhalder - Page 2 EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Имението на Ian Somerhalder - Page 2 EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Имението на Ian Somerhalder - Page 2 EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Flags_0

You are not connected. Please login or register

Имението на Ian Somerhalder

2 posters

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Съобщение [Страница 2 от 3]

26Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 03, 2011 7:58 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Събудих се ,тя ме беше прегърнала ,харесваше ми да я усещам толкова близко.Целунах нежно челото ѝ,съвсем леко,за да не я събудя и отидох в банята да се избръсна,бях започнал вече да бода.Точно там обаче открих антидепресанти в началото ме изпълни с гняв,как можеше да причинява тона ,на детето ни,не знаеше ли,че така може да застраши живота му ? Но като хванах кутийката видях,че всъщност са билки смесица от валериана ,лайка и др.Тогава отново почувствах гняв,но този път беше насочен към мен.Какво ѝ бях причинил,че да прибегне до това.Останах загледан в бялата кутийка с хапчета,която все още стисках в ръцете си.

27Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 03, 2011 8:17 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Когато отворих очи , се надявах той да е до мен и още да спи , но беше точно обратното. Нямаше го , чух шум в банята , о не дано не беше забелязал хапчетата. Станах бързо и отидох в банята , а той държеше кутийката , бързо я взех от ръцете му.
- Мога да обесня. Това не е нищо , просто хапчета. - погледнах го.

28Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 03, 2011 8:57 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Погледнах я ,тя беше толкова уплашена мислеше,че ще и се карам.
- Знам-казах,след което направих нещо нетипично за мен.Паднах на колене и целунах ръцете ѝ.
- Прости ми ,Мег,не знаех,че толкова тежко ще понесеш раздялата ни,че да са ти нужни антидепресанти.Кълнати се,че повече никога ,няма да е нужно да прибягваш до тях.

29Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 03, 2011 9:16 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Не можех да повярвам на това , което направи. Очаквах съвсем друга реакция от него , особено след онези неща , които каза в болницата и всичко. Не разбирах какво става , може би и двамата не разбирахме , какво искаме. Клекнах до него и го прегърнах.
- Всичко е минало , нали ? Няма значение всичко това , вече започваме начисто.

30Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 03, 2011 9:46 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Да,казах и се изправих.Прегърнах я ,след което я целунах диво и страстно .Грабвах я на ръце и занесох в леглото и тъкмо щях да я съблека,когато на вратата се почука.
- Влез -казах ядно,като пооправих дрехите ѝ.
- Господине,съжалявам,че ви безпокоя-каза Марта ,но това пристигна за вас-каза тя и ми подаде плик.Погледнах го,нямаше подател едва ли бе важно.
- До къде бяхме сигнали ?-казах и отново продължих да я целувам.

31Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 03, 2011 9:50 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Отвърнах на целувката му и тогава той ме занесе на леглото. Започнах да го целувам и тогава влезе Марта , носеше някакъв плик за него , той отказа да го отвори , но ако беше нещо важно и го пропуснаше зареди мен.
- Виж какво е , за да ти го носи лично , сигурно е важно. После ще продължим. - целунах го.

32Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 03, 2011 10:36 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Може да почака-казах ,но тя настоя.
- Ех,добре-казах и отворих плика.Новината едва не ме събори,добре ,че бях на леглото.
- Успях- извиках.
- Най-сетне съсипах го.-Подадох ѝ плика продуцента който я беше заплашвал,който ни беше разделил ,беше разорен 100 000 000 ,от банковата му сметка ,щяха да бъдат преведени в моята.
- Това е повод,да празнуваме.-целунах я отново

33Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 03, 2011 10:42 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Какво ? - погледнах го , беше успял да го разяри , да го направи толкова бързо , беше спечелил делото.
- Благодаря ти. Толкова се радвам за теб. - казах и отново го целунах след което продължих да го целувам.

34Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 03, 2011 11:27 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Аз също,продължих да я целувам и нежно галех косата ѝ,мина толкова време,от както сме били заедно,а и носеше моето бебе.Беше ме страх да не я нараня.За това усетих,как пръстите ми треперят,сякаш бях влюбен ученик,на който му бе за първи път.
- Толкова си красива,Мег-казах и целунах очите ѝ,продължих по бузките ,брадичката и шията.

35Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Пон Окт 03, 2011 11:37 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Усмихнах се. Може би за нас имаше надежда или не , но исках да вярвам , че е първото. Започнах да целувам тялото му и да разкопчавам панталона му. Съблякох блузата си и продължих да го целувам , не бяхме спали заедно от доста време и това ми липсваше , но най-важното , той ми липсваше.

36Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Вто Окт 04, 2011 12:03 am

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Сладката ми ,Мег-шептях в ухото ѝ,докато я отървавах от останалите дрехи.Целувах нежно цялото ѝ тяло,като се спрях,за малко там където беше моето бебе ѝ я дарих със специални целувки.Ръцете ми се разхождаха по нея,изследвайки плътта ѝ и наново припомняйки ми , как точно обичаше,да я докосвам.

37Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Вто Окт 04, 2011 10:14 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Целувах го навсякъде , ръцете ми докосваха всяка една част от тялото му. Скоро останахме без дрехи и между наш нямаше никаква пречка. Обичах го , толкова много , липсваше ми. И сега бях сигурна ,че каквото и да е станало и той има нещо останало към мен и че ние не можем да се намразим.

38Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Вто Окт 04, 2011 10:34 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Докато я докосвах,осъзнах,колко много ми е липсвала и че,аз все още я обичах.Целувах нежно кожата и устните.
- Обичам те-прошепнах и миг преди да се слея с тялото ѝ и наистина го чувствах.Зарази бебето,не смеех,да я любя,както бяхме свикнали и за това ,се движех бавно,но това не беше по-малко чувствено и не спирах да я целувам и галя.

39Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Вто Окт 04, 2011 10:47 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- И аз теб. - казах и продължавах да го целувам.Стенех под него и се наслаждавах на всяка една секунда.Освен всичко друго , той беше и ненадминат любовник. След като свършихме го прегърнах , още дишах тежко , както и той.

40Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Вто Окт 04, 2011 11:14 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Обгърнах я ,като я притиснах до сърцето си.
- Мег,мила моя ,всичко е толкова прекрасно,както го помня,значи всичко ще бъде наред.Надявам се ,вече да не отказваш,да се омъжиш за мен-усмихнах се,като я завъртях,че да я гледам в очите.
- Хайде да направим,сватбата ,преди да ти е проличало-усмихнах се.

41Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Вто Окт 04, 2011 11:21 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Няма да ти откажа. - усмихнах се , макар и да не бях сигурна , че наистина всичко ще е наред.
- Добре , щом така искаш. Но нека не е нещо шумно , може просто да подпишем някъде. - целунах го.

42Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Сря Окт 05, 2011 12:03 am

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Не и аз не искам,да сме на показ,надявах се и ти да не си мечтаеш за сватба с 1000 души-засмях се и я целунах.Беше ми приятно да си лежа до нея,но не можех да се залежавам-целунах я и казах :
- Отивам ,да си взема душ и после може да закусим,ако си гладна-усмихнах се.

43Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Сря Окт 05, 2011 10:51 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Добре. - усмихнах се и го изчаках да си взема душ , след което и аз се изкъпах. Още се чудех дали играем някаква игра или може би най-накрая се бяхме сдобрили. След като се изкъпах , се изсуших и се преоблякох , отидох при него.

44Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Сря Окт 05, 2011 11:08 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Хванах я под ръка и слязохме долу,където ни очакваше обилна закуска.Както и вчера предпочетох на хапнем навън,времето беше прекалено хубаво,за да се затваряме вътре.На масата имаше всичко и за любителите на сандвичи и за тези на гофрети и палачинки.Налаях си кафе и една чаша с портокалов сок.
- Искаш ли ?-попитах ,Мег с усмивка.

45Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Сря Окт 05, 2011 11:19 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Слязохме долу , наистина прислугата се грижеше добре за всичко , притеснявах се че когато е сам , може и да не се справи с някои неща , но те правиха всичко.
- Не , благодаря. - усмихнах се и го погледнах. Всичко беше перфектно , докато не чух изстрел.

46Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Сря Окт 05, 2011 11:45 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Хранехме се и всичко беше,прекрасно,тъкмо приключихме със закуската ,но не си бях изпил още кафето.Когато,чухме изстрели,при това от съвсем близко.
- Шефе провикна се някой,от персонала-нахлули са в имението трима въоръжени мъже.
- Дай ми пистолета-каза решително бях служил в армията ,а и бях участвал в няколко екшъна и можех да стрелям,добре.

47Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Сря Окт 05, 2011 11:55 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Не , недей. - погледнах към Иън , ами ако тези мъже му направиха нещо ? Не знаех дори какво искат , кои са.
- По-добре да извикаме полиция и да чакаме. - но вече някой от прислугата беше донесъл пистоелта му.

48Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Окт 06, 2011 9:34 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Няма време,Мег,докато полицията дойде,ако тези имат лоши намерения,ще сме мъртви!-казах.Тя беше толкова уплашена,че не можех да я гледам така.Целунах я нежно и казах :
- Прибери се,вкъщи мила, всичко ще е наред.

49Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Окт 06, 2011 9:43 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Не , няма да сме мъртви. - погледнах го , тези бяха повече със
сигурност , какво можеше да направи той сам ? Щеше да му се случи нещо.
- Няма да се прибера , ще стоя тук , не искам да ти се случи нищо , няма да позволя зареди мен отново да ти се случи нещо.

50Имението на Ian Somerhalder - Page 2 Empty Re: Имението на Ian Somerhalder Чет Окт 06, 2011 10:19 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Тя ,беше твърде упорита
- Ако не за себе си,помисли,за детето ни-използвах последният си кос,за да я убедя.
Погледнах я,някои от думите ѝ ми се запечатаха в съзнанието.
- Какво имат общо мъжете въоръжените мъже в двора ми,с тебе ?

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите