YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Къщата на Хейли Адамс EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Къщата на Хейли Адамс EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Къщата на Хейли Адамс EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Къщата на Хейли Адамс EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Къщата на Хейли Адамс EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Къщата на Хейли Адамс EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Къщата на Хейли Адамс EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Къщата на Хейли Адамс EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Къщата на Хейли Адамс EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Къщата на Хейли Адамс Flags_0

You are not connected. Please login or register

Къщата на Хейли Адамс

2 posters

Иди на страница : 1, 2  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1Къщата на Хейли Адамс Empty Къщата на Хейли Адамс Нед Сеп 11, 2011 1:46 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Къщата на Хейли Адамс Fray-Leon-house-by-57-STUDIO-in-Santiago-Chile-588x393

Къщата на Хейли Адамс Fray-Leon-house-Interior-588x393

Къщата на Хейли Адамс Fray-Leon-house-Kitchen-588x393

Къщата на Хейли Адамс Fray-Leon-house-Living-Room-588x393

Къщата на Хейли Адамс Modern-bedroom-inspiration-design-picture

2Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 8:33 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Хванах ръката му, като по пътя о дарявах със страстни целувки. Около 10 минути по-късно отключвах забързано вратата и пуснах чаната си на земята в коридора. Придърпах го и продължих да го целувам страстно и безспирно. Озовах се притисната на стената. Не, че възразявах.
Липсваше ми.. цялата страст, с която палеше тялото ми от едно просто докосване. Никой не бе успял да запалитози огън отвътре, както той умееше.
Притиснах тялото си в неговото, а от другата страна гърбът ми бе притиснат в стената.

3Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 8:38 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Докато стигнем до тях през целия път тя не спираше да ме целува .. а аз отвръщах й отвръщах.Когато стигнахме .. веднага щом отвори вратата я притиснах към стаята и продължих да я целувам .. ръцета ми дигнаха до кръста късата и рокля .. а после се озоваха качвайки се нагоре по гърбът й.Липсваше ми секса с Хейли .. не можеше да се отрече това.

4Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 8:44 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

За миг дъхът ми секна; целувките му ме оставяха направо без дъх. Целувах го: по врата, по устните, по ръцете.. до където имаха достъп моите устни в момента. С крак успях да бутна краката и тя да се затвори.
Хванах ръката му, като го поведох към стълбите. И двамата спирахме на по някое стъпало, за да покажем колко страст таяхме в себе си. Липсвали сме си.. той на мен.. аз на него.
Достигнахме и спалнята. Бутнах го на леглото, след което бавно откопчахципът на роклята си. Тя падна в краката ми. Останах по бельо, а косата закриваше голяма част от гърбът ми.. все пак стигаше до кръста.

5Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 8:50 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

След като се качихме горе .. тя ме бутна на леглото и съблече роклята си остана само по бельо .. но не мисля че щеше да ни бъде в полза.Затома я придърпах по най бързия начин към себе си .. и я преобърнах така че тя да е отдолу .. започнах с целувките .. разкрачих я и тялто оми се озова между краката й ..ръцете ми минаха по гърба и разкопчаха сутиена й .. след това започнаха да слизат надолу по тялото й .. но аз не спирах да я целувам.

6Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 8:54 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Озовах се под стегнатото му мусколесто тяло. Изглеждаше също толкова секси и красив, колкото и преди 2 години. Не спираше да ме целува, докато ръцете му се освобождаваха от сутиена и бельото ми.
Треперех леко от вълнение, от очакване. Секса с Деймън беше едно от най-хубавите неща, които ми се бяха случвали, когато бях малка и наивна тийнейджърка.
Ръката ми се плъзна под блузата му и скоро се отърва от нея. Пръстите ми минаха по плочките му и доволна въздъшка излезе от устните ми.

7Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 8:58 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Тя махна блузата ми а аз се свлякох надолу .. като докато стигна до мястото което исках не спирах да целувам тялото й.След като вече се озовах до целнна си .. езика ми започна да се движи а двата ми приста приникнаха в нея с бавни движения навътре и навън.Да .. определено ми допадаше това как стенеше Хейли ..

8Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 9:02 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Простенвах доволно и се огъвах. Цялото ми тяло бе подчинено на него.
-Ох.. Деймън.. -Отронваше се от устните ми. РЪката ми нежно погали главата му. Исках да го издърпам нагоре, но нямах нужната сила и воля да го направя. Погалих и бузата му, тялото ми се огъваше в синхрон с ръката му, а стенанията ми не спираха и не утихваха.
Дали исках да го загубя отново? В никакъв случай.. Нямаше да го позволя и нямаше да си тръгна наново.

9Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 9:06 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Тя изстена .. а през това време .. движенията на ръката ми се засилиха .. и пръстите ми навлизаха малко по навътре в нея.По някой пък .. завъртах простите си в нея.Езика ми смени посоката си .. а след това се надигнах нагоре за да я целуна .. но ръката ми не спираше да се движи в нея .. определено тази вечер щеше да е забавна.

10Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 9:10 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Надигна се и ме целуна, а ръкатаму ме подлудяваше. Захапах игриво долната му устна и се усмихнах, след което последва ново стенание. Няколко минути тялото ми изгаряше по този начин, след което го преобърнах. Целувките ми преминаха от врата към гърдите и корема му, докато ръцете ми пъргаво се отърваха от дънките и боксерките му.
Устните ми се насочиха на юг от корема му. Ръцете ми плавно го поеха в ръце, като в началото се движеха бързо,после забавиха, за да се включи и езика ми. Исках да му доставя всичкото удоволствие на света.

11Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 9:16 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Това лесно не се забравяше .. Хейли беше невероятна в тази област .. ръцете ми се озоваха на главата й като се наслаждавах на това което правеше .. а то определено ме подлудяваше.Не исках да я спирам .. да прави това ... след известно време я придърнах нагоре .. за да я целуна а след това я надигнах и проникнах в нея .. бавно .. всичко беше в нейните ръце .. от тук нататъка.

12Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 9:20 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Проникна бавно в мен, което ме накара да простена и да сгуша тялото си в неговото. Задвижих се, в началото бавно и внимателно,а после забързах. Правех въртеливи движения, а устните ми целуваха врата му. Малкото ми тяло се губеше между ръцете му.. Това всичко ми беше липсвало през всичкото това време.
-Знаеш, че те обичам.. -Прошепнах в ухото му тихо, като затворих очи и продължавах да се движа настоятелно и бързо.

13Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 9:27 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Тя задвижи тялото си бавно първоначално а после забърза .. след тов апрошепна на ухото ми .. дали знам че ме обича .. след всичкото това време и още да ме обишаче беше лудост .. Преобърнах я ..
- Да .. знам .. съкровище .. - казах като задвижих тялото си проникванията ставаха все по дъблоки и бързи.

14Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 9:31 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Той ме преобърна и проникванията му станаха ужасно дълбоки, което ме накара да простена. Целунх го, след това той ми каза че знае. От думата съкровище отново започнах да се разтапям в ръцете му. Сякаш нямаше друг на света, който да може да ме накара да чува и виждам това,което Деймън можеше.
Дали той ме обичаше? Надявах се все още да е така, но нямаше да го притискам да ми го казва. Целувах врата му бавно и страстно, а ръцете ми нежно галеха гърбът му.

15Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 9:37 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Усмивка се появи на лицето ми .. при всеки нейн допир .. докато прониквах в нея .. я целувах след това я преобърнах така че тя да е отгоре .. но все още бях в нея .. изправих се в седнало положения .. тя започна да се движи .. а пред мен бяха единствено цици й .. и езика ми се заиграваше със зъранта й и понякога целувах цици й.

16Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 9:44 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Простенвах и се движех, а той целуваше гърдите ми. Дишах на пресекулки, не можех да успокоя ритъмът на сърцето си.
Отблъснах го от себе си, като се настаних така, че да сме в поза 69...Ръцете ми отново го прихванаха леко и се задвижиха, след което го поех с уста. Тази нощ щеше да е незабравима и бях повече от убедена в това.
Щях да му дам всяка част от себе си, да му позволя всичко, защото от тази нощ бях негова до безкрая.

17Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 9:49 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Тя ме отдръпна и застанахме в поза 69 .. тя започна първоначалто с ръце а после намеси и устата си .. това ме подлудяваше .. двата ми пръста отново проникнаха в нея като този път не беше бавно темпото е доста бързо .. езика ми от време на време се включваше .. другата ми ръка .. правеше въртеливи и бързи движения..

18Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 9:55 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Потръпнах и простенах силно, когато пръстите му се наместиха отново в мен. Тялото ми пулсираше.
Отново разтворих устни и продължих със заниманието си от преди малко. Забързах движенията на главата си до максимум, за да му доставя колкото се може повече удоволствие.
Няколко минути по-късно се изправих и отдъпнах от него. Застанах пред него, в готовност за "кучешката"..
Щях да му позволя всичко, каквото пожелае..

19Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 10:02 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

След известно време .. тя се изправи пред мен и застана поза "кучешка" на лицето ми се появи самодоволната усмивка.. поех я и тя застана в позата .. проникнах в нея бързо като не намалявах темпото .. ръцете ми се озоваха на таза й .. като по някой път наплясквах леко дупето й.

20Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 10:07 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

"Напляскваше" ме, но аз не възразявах. Тялото ми също се движеше в синхрон с неговото. Простенвах на висок глас името му и не спирах да прехапвам устните си, които вече бяха подпухнали от страстните целувки.
Не можех да сдържам виковете си, но и не бездействах. Резките движения на таза ми допълваха картината.
-Ох, Деймън... -Наново простенах, което можеше да се сметне като стимул към Деймън.

21Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 10:13 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Тя простена името ми .. тогава усмивката на лицето ми стана още по широка .. преобърнах я така че да сме лице в лице .. започнах да я целувам след това я поех на ръце като краката и бяха на кръста ми .. и я опрях на стената .. започнах с бавни прониквания ..

22Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 10:20 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Бавните прониквания караха цялотоми тяло да трепне и да иска още. Целувах го и не спирах да се усмихвам леко.
След още няколко минути в тази поза, беше време да сменим обстановката. Хванах ръката му и го придърпах към банята и по-специално ваната. За нула време успя да се напълни; бутнах го вътре и седнах в него, като простенах наново, когато го усетих в мен.
Целунах нежно врата му.

23Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 10:26 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Това беше ново .. не знах какво беше намислила докато не пусна водата във ваната и тя се напълни .. след това ме бутна .. и седна в мен .. тялото й отново се задвижи .. и изтена .. а нейните стенания ме подллудяваха ..не спирах да я целувам ..ръцете ми стояха на таза й.Чаках следващата гениална идея от нея ..

24Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Пон Сеп 12, 2011 10:31 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Погледнах го и го целунах.
-Ти не искаш ли да предложиш нещо? Тази вечер ти е позволено всичко.. с моето тяло.. -Прошепнах съблазнително, като прокарах ръка по гръдния му кош, без да спирам да се движа. Да, исках да му дам и света, само ако можех.
-Хайде.. възползвай се.. -Добавих с още по-сексапилен тембър и го целунах, като забързах движенията си.

25Къщата на Хейли Адамс Empty Re: Къщата на Хейли Адамс Сря Сеп 14, 2011 9:37 am

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Как можех да откажа на Хейли и да не се възползвам от тази възможност...отвърнах на целувката й.
- Искаш да кажеш че само тази вечер ми е позволено да правя всичко с тялото ти ? - погледнах я.
Ръцете ми се разхождаха по гърба й ... а тя не спираше да се движи и това ме влудяваше.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите