YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Къщата на Кам и Доминика EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Къщата на Кам и Доминика EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Къщата на Кам и Доминика EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Къщата на Кам и Доминика EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Къщата на Кам и Доминика EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Къщата на Кам и Доминика EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Къщата на Кам и Доминика EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Къщата на Кам и Доминика EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Къщата на Кам и Доминика EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Къщата на Кам и Доминика Flags_0

You are not connected. Please login or register

Къщата на Кам и Доминика

3 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Къщата на Кам и Доминика Empty Къщата на Кам и Доминика Чет Сеп 08, 2011 10:08 pm

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

Къщата
Къщата на Кам и Доминика Large-Luxury-House
Кухнята
Къщата на Кам и Доминика Luxury-Kitchens-Design-Inspiration
Трапезария
Къщата на Кам и Доминика Dining-Room-Interior-Design
Спалнята
Къщата на Кам и Доминика Italian-Bedroom-Design-furniture
Стаята на Ейвъри
Къщата на Кам и Доминика Amazingly-pink-kids-room-inspiration-554x391
Eдна от гостните
Къщата на Кам и Доминика Luxury+Bedroom+Design6
Баните
Къщата на Кам и Доминика Big-luxury-bathroom-554x367
Къщата на Кам и Доминика Luxury-bathrooms6
Къщата на Кам и Доминика Luxury-bathroom4
Басейн
Къщата на Кам и Доминика IStock_000004244008Small

2Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Пон Сеп 12, 2011 12:25 am

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

Прибрахме се у дома,занесох Ейвъри в стаята и я положих на креватчето,тя не се събуди,нито протестира,че я оставям сама.Явно доста я бяхме изтощили.Отидох при него в дневната.
- Гладен ли си скъпи ?-усмихнах се.

3Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Пон Сеп 12, 2011 12:31 am

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

Докато тя отиде да остави Ейвъри , аз седнах в дневната. Сложих ръцете на колената си и се хванах за главата. Мислих за това днес , ами ако някой ден се скарахме фатално ? Може би трябваше да отстъпя и на мен тя ми липсваше. А може би я беше страх , че си имам любовница ? А дали тя си нямаше любовник, през това време , в което не бях тук.Не че й нямах доверие , даже напротив , но и да имаше щеше да бъде права за себе си.Когато дойде също се усмихнах леко.
- Мога и да мина без вечеря. - казах й и я погледнах. Чудех се дали да не си търся друга работа , всичко това ме изтощаваше , а и семейството ми много ми липсваше.Главата ми започваше да пулсира и нямах отговори на повечето си въпроси. Знаех , че ако не работя това , нищо нямаше да е същото , но щях да имам време за тях. Вече трябваше да отказвам някой филми , не можех да позволя след време да ме оставят , зареди това.

4Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Пон Сеп 12, 2011 12:38 am

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

- Но,как така,не няма да го позволя,ей сега ще ти сготвя нещо.-Казах и отидох към кухнята ,но тя беше близо до хола,така,че можеше да ме чува,като говоря от там.
- Нямаше те толкова време,понаучих това ,отново,ще се изненадаш какъв опит,край печката съм получила-засмях се.

5Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Пон Сеп 12, 2011 9:14 pm

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

Станах и отидох при нея.
- Това звучи супер. - засмях се и я целунах. Беше хубаво да съм в моята къща и със семейството си.
- Нямам търпение , отдавна не съм ял от твоите гозби.

6Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Пон Сеп 12, 2011 9:18 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

След като приятелката ми си тръгна , аз останах сама и реших още да се поразходя , което май не беше добра идея , защото беше късно. Някакви мъже ме подгониха и най-близкото място беше къщата на Мика и Кам. Отидох до нея бягайки и почуках на вратата , без това трябваше да поговоря с нея.

7Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Пон Сеп 12, 2011 9:58 pm

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

Тъкмо сервирах вечерята ,когато се почука.Отидох да отворя,тогава видях Меган,запъхтяна.Тичала ли беше ?
- Влизай -казах с усмивка.
- Тъкмо сервирам вечерята,ще хапнеш ли с нас ?-казах,като я хванах за ръка и не ѝ дадох да ми откаже,въведох я в трапезарията.Обръщайки се към Кам.
- Виж,кой ни дойде на гости.Сядаш мила-казах и ѝ по кавалерствах ,като ѝ дръпнах стола.

8Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Пон Сеп 12, 2011 10:05 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Не , извинявай , не трябваше да идвам. - погледнах я , но преди да успея да си тръгна , тя ме поведе в къщата и ме накара да седна. Каква глупачка бях , трябваше да се сетя , мъжът й сега се беше прибрал , а аз се натрисах.
- Здравей. - поздравих Кам и после погледнах Доминика.
-И ти благодаря , просто дойдох за малко да поговоря нещо с теб.

9Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Пон Сеп 12, 2011 10:07 pm

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

- Здравей. - казах и я погледнах , сигурно пак щеше да иска Мика да ги сдобрява с Иън , но това нямаше да стане , бях убеден. Иън не беше тъпак. Тогава чух малката да плаче.
- Вие си поговорете , аз отивам да видя какво има. - усмихнах се и се качих.

10Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Пон Сеп 12, 2011 10:44 pm

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

- Не се тревожи Мег,сядай да хапнем,но Кам се извини ,че ще отиде да нагледа Ейвъри
- Добре скъпи усмихнах му се .
- Хайде Мег,какво стана събрахте ли се ?-попитах с надежда ,тя стоеше пред яденето,без да го докосва.
- О,колко съм лоша хапвай,после ще говориш-засмях се.

11Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Пон Сеп 12, 2011 10:48 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Не , не съм гладна. - казах й и поклатих глава.
- Трябва да поговоря с теб. Нали се сещаш за онова нещо , което ме беше страх да кажа на Иън ? Е.. бременна съм от него. - казах и направих кратка пауза.
- Знам от два месеца , но ме беше страх да му кажа.И сега се престраших , разбира се той не ми повярва и правихме всички изследвания. След това обаче каза , че иска да се оженим и да живея при него , но всичко е зареди детето. А аз не искам той да е с някой , когото не иска и не обича. Вече няма да бъда егоистика. За това мисля да замина утре.

12Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Вто Сеп 13, 2011 12:28 am

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

Слушах я внимателно
- Бременна! -възкликнах
- Но това е чудесно-обаче тя не се радваше или поне не така,както трябваше.
- Да заминеш ? Меган ,чуваш ли с е,най-после имаш шанс ,да си с мъжа който обичаш,носиш дете от него.Как ще се справиш сама ? И какво като не те обича,това дете ще ми сплоти и любовта ще дойде постепенно,повярвай ми-казах и станах да я прегърна.
- Да очакваш дете е велико нещо,жените за това сме създадени,честито скъпа-стисках я и не исках да я пусна.

13Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Вто Сеп 13, 2011 4:13 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Поклатих глава отрицателно и я погледнах.
- Няма смисъл да провалям живота му , след грешките ми , най-после може да бъде щастлив. И не смятам , че детето ще го накара да ме обича , просто ще го кара да е с мен , ще се измъчва. Дори да се оженим , сигурна съм , че ще се разведем. А и ти знаеш , че мога да се справя сама. - усмихнах се и след като я пуснах , телефонна ми звъна.
- Дори са ми уредили билет още тази вечер.

14Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Вто Сеп 13, 2011 11:28 pm

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

Не можех,да повярвам,на думите ѝ,не не можех да я пусна.
- Мег помисли,как сама ще отгледаш бебе,нима ще го лишиш от баща му ?-погледнах я,не можех да повярвам,след цялата обич която ми беше казвала ,че изпитва,че го оставя сам.
- Меги,моля те,размисли,ела остани тази вечер да спиш тук ,има много стаи,няма да ни пречиш,а утре го намери и го застави ,да те приеме в домът си.Там ти е мястото !

15Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Вто Сеп 13, 2011 11:35 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Много жени се справят сами. - усмихнах се.
- Не , няма да го лишаваш от баща му , разбира се че ще му давам да го вижда , но просто мястото ми вече не е тук. - повдигнах рамене.
- Не , не мога да остана. Нито пък мястото ми е в дома на Иън , никога не е било и няма да бъде. Полета ми е след 2 часа , така че ще те видя още малко и ще тръгвам.

16Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Сря Сеп 14, 2011 12:50 am

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

- Недей избързва,моля те Мег,помисли,не ме карай,сега да се обадя на Иън,за да те спре-заплаших я.
- Не,тръгвай моля те,ти си най-добрата ми приятелка,какво ще правя,като си толкова далече.А и аз вече ,съм родила едно дете,ще ти помогна със съвети и каквото друго имаш нужда.-усмихнах се.Надявах се да я убедя,толкова исках да остане.

17Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Сря Сеп 14, 2011 12:54 am

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Трябва ми време , може би много време , за да обмисля всичко и да продължа напред. Ще се чуваме. - прегърнах я.
- Но моля те не звъни на Иън , защото ти си моя , а не негова приятелка и трябва да мислиш за моето добро.Ще се върна , някой ден. - усмихнах се , звънах на такси , качих се и тръгнах към летището.

18Къщата на Кам и Доминика Empty Re: Къщата на Кам и Доминика Чет Сеп 15, 2011 10:39 pm

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

Не можах,да я спра,а трябваше ли,нима бях сигурна,че с Иън,ще е щастлива,ако остане.Той не я обичаше много пъти го бе казвал ,беше ми болно ,но по-добре беше за нея,да си намери някой,който ще я обича,като и детето ѝ.Отидох при Кам,който наблюдаваше още спящата Ейвъри,не можех да го обвиня,тя бе истинско слънчице :
- Още ли спи-казах с нежност и го погледнах :
- Меган ,напусна града,не можах да я спра.На Иън,това няма да му хареса ,но все пак това е нейно решение.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите