За пореден ден бях затрупана с работа. Преглеждах няколко известни личности, които можеше да поканя в телевизията.
Тогава почука на вратата. И влезе Алекс. Снощи се бяхме скарали! И цял ден ми беше адски тъпо...и отгоре на всичко, не можех да споделя с никой, освен с Нина, която обаче я нямаше. Никой друг не знаеше, че разбивачката на сърца- Изабела Стоун, най-накрая се е обвързала. Пък и Алекс работеше за мен и такива връзки не бяха от препоръчителните.
Погледнах го и станах от стола си, като оставих очилата си на бюрото. Приближих се и очите ми се спряха на грамаданския букет рози.
-Какво?-зачудих се за цветята.
-Алекс...-промълвих тихо.
Честно казано си нямах и на представа какво да кажа. Не бях добра във връзките! Не, аз нямах изобщо връзки. Всичко беше просто за кратко. А като и никой не знаеше за тази връзка...трябваше да е тайна, бе още по-трудно.
Извъртях глава в посока на залеза. Кабинетът ми бе на върха на сградата и имаше невероятна гледка, отвсякъде всичко бе с прозорци и изобщо бе много просторен. Точно като един апартамент например!