YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Езерото в парка - Page 2 EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Езерото в парка - Page 2 EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Езерото в парка - Page 2 EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Езерото в парка - Page 2 EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Езерото в парка - Page 2 EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Езерото в парка - Page 2 EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Езерото в парка - Page 2 EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Езерото в парка - Page 2 EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Езерото в парка - Page 2 EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Езерото в парка - Page 2 Flags_0

You are not connected. Please login or register

Езерото в парка

4 posters

Иди на страница : Previous  1, 2

Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

26Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 1:05 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

Трябвада го намерим възможно най-соро?Лол,на Хейли определено и лиспва брат ми.
-Ще го намерим,спокойно.Има доста време,а и не знам дали е в града.-усмихнах й се.След като Хейли,замина в главата ми нахлуха спомените:как брат ми пропадна дори и за малко време.

27Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 5:06 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

-Искаш да кажеш, че може да си е заминал? -Попитах изненадано. Нямах си ни най-малка представа, че имаше такава възможност. Или просто вътрешно го отхвърлях.
Но пък щеше ли да е чудно, ако е решил да продължи с Моника или пък с някоя друга.. Нямаше да е изненада за мен, а и май не бях постъпила особено честно с него.
-Май не е добра идея. Ами ако вече не ме иска?

28Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 5:45 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

Погледнах я.Как може да си помисли това?След всичко,което преживяха не мисля,че ще забрави случилото си.
-Хей,какви ги говориш?-казах малко с по висок тон.-Разбира се,че ще те иска отново.-усмихнах й се.-Пък и като гледам...Моника не си струваше.-смигнах й.

29Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 5:53 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

-Вече не знам какво точно да мисля. -Прокарах ръка през косата си и се облегнах на пейката. -Как ли ще реагира ако ме види..
Погледнах Аманда. Щеше да е интересно .. И все пак от мисълта ме хващаше лек страх..
Огледах се и кръстосах крака.
-Дано е в града. -Прошепнах по-скоро на себе си, от колкото на нея.

30Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 6:25 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

Погледнах я.А след това и часовникът си.Закъснявах.
-Определено,ще е тук някъде.-засмях се.-Често като бяхме малки,идвахме тук.Може да намине.-казах като се изправих.-Така .. аз трябва да тръгвам.-прегърнах я.-Не искам да те оставям,но нали знаеш .. работа.-усмихнах й се.Съблякох си горнището,защото слънцето беше изгряло вече.-Ще ти се обадя.-каза,като направих няколко крачки и след това се обърнах.

31Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 7:11 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Тя беше заета и трябваше да тръгва. Разбирах я, не можеше да се занимава само с моите проблеми. Усмихнах се, прегърнах я за "довиждане"..
-До по-късно. -Казах и се облегнах. За момент затворих очи. Малката черна рокля не топлеше много, но все имах нещо по себе си.
Отворих очи и се огледах, след което се изправих. Тъкмо, когато се подготвих да тръгна към къщата си, видях висок силует. До болка познат силует.
Беше ли Деймън? Или заради многото мисли ми се привиждаше?
Стоях и не смеех да помръдна.

32Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 7:21 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Следващия ден скука.Бях чул че сестра ми е в града.Нямах намерения дори да се виждам с нея.Не ми се стояше в хотелската стая.Взех си якето и тръгнах към първото място за което се сетих-езерото в парка.Не вярвах да имаше някой там... толкова рано.Но явно съм грешал защото когато пристигнах там позната женска фигура грабна погледа ми.Хейли ?Едва ли .. тя да се завърне тук отново след всичко ?Не мисля .. но реших да проверя и се приближих.Оказа сече очите ми не ме лъжат.

33Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 7:24 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Стоях и го гледах, безмълвно направих няколко крачки към него.
-Деймън? -Попитах плахо и несигурно. Лекия изгрев ми позволи да огледам лицето му по-добре. Изглеждаше някак по-занемарен от преди, но отново безумно красив. -Деймън, ти ли си?
Озовах се на малко разстояние от него. Някакви си 3 крачки, които можех да взема на няколко секунди. За сега обаче нямаше да го направя. А как копнеех да го прегърна силно!

34Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 7:31 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Определено беше Хейли.След споменаването на името ми се убедих че е тя.Не се беше променила кой знае колко все пак това бяха само две години.Тя стоеше пред мен.
- Е ето че отново се срещаме Хейли.. - казах като я гледах.
След последната случка не знаех какво да й кажа.

35Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 7:35 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Две крачки и бях пред него. За секунда затворих очи, след което го прегърнах. Макар прегръдката да траеше не повече от 15 секунди, аз почувствах нужда да съм близо до него отново.. Да може тялото ми да е притиснато от неговото.
-Не знаеш колко ми липсваше. -Прошепнах, след като се отдъпнах. Гледах красивите му очи и се усмихнах леко. -Не вярвах, че ще те видя отново..

36Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 7:39 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Тя ме пергърна а аз само стоях... знаеше че не си падах по прогръдките .. за щастие тази пригрудка траеше само няколко секунди.Спомена колко съм и липсвал .. да бе .. след това с Моника не мисля че съм й липсвал...но щом казва.
- Аз също не вярвамх че ще те видя тук в ЛА .. отново. - казах като я гледах.

37Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 7:43 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Държеше се студено, но беше разбираемо. Знаех, че е нормално за него. Сега трябваше да избера дали го искам отново или не искам да започна тази приказка наново. Но колкото и да ме болеше от предната му постъпка, аз бях готова да му простя само ако и той го искаше.
-Деймън.. -Започнах, като сведох поглед надолу. Не знаех трябваше ли да продължа.

38Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 7:46 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Отместих погледа си от нея .. кат очаках отговора й.
-Продължение няма ли да има ? - попитах я като отново я погледнах.
- Ако ще е само това .. мисля да продължа за там където съм тръгнал. - дори и аз самия не знаех на къде отивам ..

39Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 7:50 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Приближих се отново и го погледнах.
-Липсвах ли ти? -Попитах, като го гледах в очите. -Искаш ли ме отново?
Ръката ми колебливо погали лявата му буза и се спря там, където туптеше сърцето му. Сведох поглед с надеждата силните му ръце да ме притиснат към него, както правеха понякога.
Или гласът му да изрече отговора, за който копнеех в момента.

40Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 7:54 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

След като ми зададе въпросите се приближи до мен ..
- Дали ми липсваше ? - засмях се леко.
- Може да се каже .. -направих крачка назад.
- А относно това дали те искам .. мисля че отговоря е ясен. - придърпах я към себе си и я целунах.

41Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 7:58 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Целуна ме страстно, а аз отново почувствах, че се разтапям в ръцете му. Точно както едно време. Прокарах ръка по бузата му бавно и го погледнах в очите. Лека усмивка се появи на устните ми. Радвах се,че се срещнахме.
Огледах се и отново го целунах страстно. Нямаше хора наоколо, все пак беше рано сутринта.
Тялото ми трепереше от вълнение. Отново. Точно както едно време.

42Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 8:02 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Ръката й мина под блузата ми .. после се усмихна леко и се огледа .. а после отново последна целувка.Спомените постепенно се завръщаха.Притиснах я още по силно към себе си .. а след това я повдигнах и краката й се озоваха около кръста ми .. Ръцете ми минаха бавно под късата й рокля.
- Това как да го приемам ... ? - усмихнах се и не спирах да я целувам.

43Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 8:08 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

-Искам те обратно.. С мен. -Прошепнах нежно, като започнах да целувам врата му с леки захапки. Това, което правех и преди. -Ти искаш ли да опитаме отново?
Исках да знам дали той още ме обичаше и желаеше толкова, колкото и преди години. Отново го целунах. Вятърът леко разрошваше косата ми. Запречваше лицето ми от едната страна, за това я отметнах на другата.
Треперех, притисната от ръцете му към неговото тяло.

44Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 8:12 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Мисля че всички тези въпроси не искаха отговор .. щом сега се натискахме посредата на парка мисля че показваше всичко това моя отговор.
- Може ли да замълчиш за малко .. - казах като ръцете ми минаха под бельото й..
- Надявам се не възразяваш .. - усмихнах се.

45Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 8:16 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Затворих очи, когато усетих ръката му да се намества под бельото ми. Продължих да го целувам страстно.
-Тук ли? -Попитах, като наново огледах парка. Нямах против секса на открито, но да оскверним някоя пейка, на която щяха да седнат майки с колички или възастни мъже и жени.. Струваше ми се жестоко.
-Да отидем вкъщи.. -Казах, като захапах игриво ухото му.

46Езерото в парка - Page 2 Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 8:22 pm

Деймън Скай

Деймън Скай
Оператор
Оператор

Винаги олучваше момента в който започваше да и пука за останалите .. каква ли беше този път причината .. за да го направи .. но всъщост не възразявах .. все пак след малко парка щеше да се напълни с хора...пък и плюс това .. хам .. щеше да е интересно.
- Да вървим .. - казах като я пуснах на земята.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите