YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Езерото в парка EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Езерото в парка EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Езерото в парка EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Езерото в парка EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Езерото в парка EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Езерото в парка EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Езерото в парка EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Езерото в парка EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Езерото в парка EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Езерото в парка Flags_0

You are not connected. Please login or register

Езерото в парка

4 posters

Иди на страница : 1, 2  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1Езерото в парка Empty Езерото в парка Сря Авг 31, 2011 7:20 pm

Изабела Стоун

Изабела Стоун
Директор
Директор

Езерото в парка 31_06_10

2Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 8:55 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

Събудих се още преди слънцето да беше огряло стаята ми.Бях нова в града,не знах какво щеше да ми предстои тук.Станах погледнах през прозореца,след това влязох в банята,наплисках очите си с вода,облекох късите си дънки и един потник.Но тъкмо да прекрача прага на вратата студен похъл мина през тялото ми,затова се върнах и си взех горнището си.Сложих ръцете си в джобовете си и тръгнах.Когато се нанасях в града видях място,което ми се искаше да посетя още тогава,но нямах време.Нямаше много хора там .. седнах на една от пейките и се загледах в падащата вода.

3Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 9:07 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Интервюто бе минало добре, поне според моите убеждения за "добре". Облякох някаква къса рокля (не много претруфена), сложих малко грим,високи обувки и тръгнах. Не ми се стоеше в празната къща. Скоро бях пристигнала и скъпата ми сесричка все още не знаеше за това. Нищо, ското щеше да научи. Или да ме види по телевизора.
Вървях и стигнах до парка, реших че е добро време за разтоварване на излишните емоции. Влязох и стигнах до някакво езеро. Беше красиво ..
Седнах на една от пейките. До мен имаше хубаво момиче с тъмна коса и бяло лице, Изглежда не само аз не познавах града чак толкова добре.

4Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 9:15 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

Дълго време стоях сама на пейката,докато не чух,че някой също не можеше да спи по това време.Обърнах се и видях едно момиче,изглеждаше ми доста симпатична,а също така ми изглеждаше позната.Но сигурно се припознавах.Все пак беше 5 часа сутринта.Обърнах отново глава към подащата вода,но със периферното си зредие следях всяко нейно двежиени.Продължих да мисля над това,от къде може да познавам момичето и чак тогава ми просветна ...
-Хейли?-казах като се надявах това да е тя.

5Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 9:23 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Обърнах се изненадано, че непознатата знаеше моето име. Щях да попитам "познаваме ли се", но тогава я познах.
-Аманда! -Писнах радостно, като я прегърнах внимателно. -Не знаех, че си тук! Мислех, че си .. знам ли.. другаде..
Засмях се, като се облегнах удобно и я погледнах. Не се беше променила, изглеждаше също толкова хубава и мъдра колкото и преди. Имах толкова много въпроси, а вероятно и цялото време на света нямаше да ми стигне да задам всеки един и да изчакам отговорите ѝ.
-Как си? Как са нещата при теб? -Започнах без дори да изчакам отговора ѝ на предишните възклицания. Толкова се радвах да я видя.

6Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 9:33 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

Щом Хейли се обърна писна радостно,а след това ме прегърна.Започна веднага с въпросите.Тъкмо реших да си отворя устата и да кажа,че бях пристигнала вчера вечерта,тя вече беше сменила темата на "Как си?Как са нещата при теб?".Веднага отговорих на въпросите й.
-Е,мисля,че съм добре.-усмихнвах и се,като още не можех да повярвам,че това е госпожица Адамс...цялата от плът и кръв,стоеше пред мен.-А за как са нещата около мен,не питай.Пълна обърквация..-усмивката ми ставаше все по широка.-Ами .. ти?Какво стана с момичето от Ел Ей?Определено има нещо различно в теб!-отбелязах,а след това се приближих по-близо до нея.

7Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 9:41 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

-Водеща съм, Аманда. Водеща! -Казах толкова пискливо, че се ужасих от себе си. -Скоро може да ме видиш по телевизията!
Бях повече от доволна от себе си. Можех да стана продавачка в магазин, дори да гладувам.. но семейство Адамс не се давахме лесно. Кръстосах крака и я погледнах с видима радост.
-Не вярвах, че ще те видя. Тъкмо си мислех за теб! -Да, нямаше как да забравя времето,в което тя беше до мен, когато никой друг не беше! Наистина никой! Но сега.. нямаше смисъл да се натъжаваме с изминали дни.
-Е, намери ли си работа тук? Мога да ти помогна с нещо. Само кажи. -Добавих накрая.

8Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 9:50 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

След като Хейли ми съобщи,че е водеща,започна да пищи от радост .. не знах какво да кажа,бях готова да изпъщя с нея.Толкова много ми липсваха моментите,когато бяхме малки.От тези спомени на лицето ми се появи усмивка,с която сигурно съм изглеждала като пълна идиотка.Осъзнах се на време.Дойде и следващия въпрос на Хейли.Работа?Погледнах я и се усмихнах.
-Да,стилистка съм в местната телевизия.-съобщих новината на Хейли и я пергърнах отново.Толкова ми лиспваше през това време.

9Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 9:59 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Замислих се малко, след което последва нова вълна на писъци..
-Хей, искаш ли да си.. личната ми стилистка? -Попитах я. Боже, понякога бях просто гениална! Това беше шанс да прекараме повече време заедно и да си наваксаме изгубените години.
-Разбира се, ако ме одобрят за последното интервю, на което отидох. Ще съм водеща на вечерно шоу. -Добавих,но имаше ли значение? Дори да не бях одобрена, все щяха да ме вземат някъде и щях да имам нужда от стилист! На кого другиго можех да се доверя повече?
Толкова се радвах за тази наша нелепа и случайна среща! Измъчваше ме, че не мога да попитам нищо за брат ѝ. Нямах нужната смелост за това. Бяха минали 2 години!

10Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 10:06 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

Стоях и гледах Хейли право в очите..не знах какво да кажа.Тя винаги измисляше нещо-гениално!Никога не съм се смянава в нея.
-Да,разбира се иска ли питане?!-продължавах да дишам тежко,толкова много забравени моменти с най-добрата ми приятелка и всичко .. просто беше невероятно.Погледнах Хейли и станах сериозна.-Ей,какво има?-попитах я като я погледнах в очите.Винаги,не точно винаги,но разбирах когато нещо мъчеше Хейли.-Е?

11Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 10:12 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Погледнах я. Тя винаги знаеше кога нещо ме измъчва или човърка отвътре. Не можех да си обясня как разбираше, но успяваше.
-Брат ти.. -Започнах крайно неуверено. -Знам,че минаха две години, от както се..изпокарахме по средата на улицата заради онази..Моника.. и.. И когато си събрах с гръм и трясък нещата.. Но .. как е той?
Да, не исках да си призная колко копнея да знам как е. Отчаяно бях опитвала всевъзможни начини да не мисля за онази вечер.. И за него изобщо. Но не се получаваше. Винаги ми липсваше.. и беше жалко че не желаех да го призная.

12Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 10:18 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

О,да.Това си го спомням много добре.А брат ми беше такъв идиот.Това,което направи .. хъм идваше ми да го пвана и да го обеся на градското бесило,но това е друга тема.Завъртях очи,като отново погледнах Хейли и хванах ръката й.
-Не се притеснявай за него.Добре е.-казах макари да не бях сигурна в думите си.Не знах къде е сега.Имах двама братя,единя поне знам,че женен,а другия .. не ми се мислише.-Ами..ъъ.. - не знаех как да продължа нататъка.-Виж .. -усмихнах й се.-Скоро може да се срещнете отново.

Последната промяна е направена от Аманда Скай на Нед Сеп 11, 2011 10:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път

13Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 10:30 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Усмихнах се съвсем леко и я погледнах в очите.
-Не знам.. -Казах несигурно. -Липсва ми.. Дори.. се притеснявах дали постъпих правилно.. Дали.. му пукаше изобщо, че си заминах..
Да, бифшите винаги открадваха една част от сърцето ти, а той открадна..доста повече. Тогава бях наивно момиче на почти 18 и си мислех, че живота е розов. Е, зависи от коя страна го погледнеш.. Не се оплаквах.
-Ти чувала ли си се скоро с него? -Попитах с може би лека надежда в гласа, която Аманда щеше 100% да улови. Никой друг.. не ме познаваше толкова добре, колкото тя. Дори собствената ми сестра.

14Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 10:46 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

Да,пределено на Хейли и липсваше брат ми.Улових надеждата в гласът й,но не можех да и кажа просто ей така,че откакто напуснах къщата не съм се чувала с него.Погледнах я и се усмихнах без да казвам нищо.Дали,ако излъжа тя ще се почувста по-добре или да и кажа истината.Да,понякога от истината боли,но не исках да я лъжа.
-Не съм го чувала от доста време,откакто напуснах къщата.-казах тихо,като наведох глава надолу,а после се изправих и я погледнах.-Хейли..има доста риби в морето.- казах като се усмихнах леко и се надявах да се почувства по-добре от думите ми.Кого залъгва.Щом обичаш някого,никога не би го забравил,независимо от това колко те е наранил.

15Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 10:51 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Погледнах надолу, след което запазих мълчание за около минута.
-Аманда.. И двете знаем колко държах на него. Не знам.. дали той държеше толкова на мен.. Но факт е, че ми липсва. -Тя знаеше колко трудно признавах липсата на нещо и щеше да разбере колко много се нуждаех да го видя. Обичах ли го? Глупав въпрос.
-Знаеш, че той беше този, заради когото спрях да се друсам. -Добавих тихо и се усмихнах нелофко. Мразех да говоря на тази тема. -Но не знам..дали той ще иска да ме види отново ..

16Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 10:59 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

След като Хейли спомена "спрях да се друсам" се сетих тя през какво мина за него,а той какво и причини.Може би в него самия е грешката не в нея.Дали искаше да я види?Защо за въпрос,той беше луд по нея и надали сега си е намерил момиче,което да я замени.
-Мисля,че би се зарадвал да те види.-казах спокойно.Придърпах Хейли към себе си и я гушках силно.-Вие бяхте идеални и не мисля,че това лесно се забравя.-не знаех как да продължа нататъка,дали това което казах беше достатъчнода я успокой и да продължи да се надява.Да се надява?Да,но както някои казаваха "Надеждата умира!" не мисля,че се отнасяше за тях двамата.

17Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 11:04 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Сгуших се в нея и се сетих за прекрасната му усмивка. И за разочарованието в очите му, когато ме видя да се друсам. Да, тогава ми подаде ръка, но не подозирах колко бързо ще пропадна след това..
-Дей ми липсва. И .. ако го видя не знам как точно да се държа, Аманда. Знаеш,че сестра ми и семейството ми бяха против него.. Но не това е важното.. А как да се правя,че нищо не е станало помежду ни.. Не мога да му се хвърля така..
Въздъхнах и се усмихнах натъжено при спомена как си събирах нещата, без дори да се опитам да го изслушам. Може би и аз имах вина?

18Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 11:16 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

Тя се сгуши в мен.Започна да ми говори за брат ми.Със сигурност това,което изпитваше сега,би се променило само,ако чуеше от него поне едно"Обичам те!".Бях решена да направя това,което мисля за добре,а именно да довлека брат си тук,където и да е,за да му докажа,че има някой,който се нуждае от него и го обича.

19Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Нед Сеп 11, 2011 11:20 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Отпуснах се и за миг се оставих на магията на парка. Беше красива... тишината и всичко тук. Спомних си как в същия този парк с Дей се разхождахме ръка под ръка. Как ме уверяваше, че ме обича.. За което му вярвах безцеремонно.
Дали нещо се беше променило? Дали бях пораснала или все още бях същото наивно момиче?
-Трябва да се видя с него.. -Излезе просто от устните ми.

20Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 8:13 am

Аманда Скай

Аманда Скай

След кратката тишина,която беше обляла парка Хейли ми съобщи,че трябва да види брат ми.Отдръпнах я лекичко от мен и я погледнах в очите.
-Сигурна ли си в това,което искаш?-може би това не беше точния въпрос,които трябваше да бъде зададен към нея.Личеше си,че тя имаше нужда от него,повече от всякога.-Всъщост аз мислех...-замълчах за момент.-Мислех да го потърся и както виждам ..-дали трябваше да си отварям устата?Но вече е късно,да се замислям за това.Мисля,че тя се досети за продължението.Винаги съм подкрепяла тази връзка между тях,дори и след това,което си случи.

21Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 11:49 am

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Погледнах я.
-Знаеш най-добре от всеки, че това, което изпитвам към него няма да изчезне никога. Независимо в чии прегръдки съм. -Казах бавно, като не спирах да я гледам. Наистина се надявах и той да е изпитвал нещо подобно. Но да разбереш истинските чувства на Деймън беше повече от трудно. Понякога се съмнявах, че го е грижа за мен, но после виждах онзи поглед. Така както ме гледаше не бе погледнал никоя наоколо. Дали още пазеше този поглед само за мен?
-Имаш ли.. негов телефон или дори адрес, на който да живее? ЛА е голям град и ако нямаме поне една малка следа трудно ще го открием.

22Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 12:32 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

Усмихнах се леко.Може би имах представа къде може да е той сега,но не бях на 100 % сигурна в това.Все пак не знам дали спазва старите си навици,все пак това е брат ми.Отместих погледа си от Хейли,като се обърнах напред,без да казвам нищо.
-Старите навици на брат ми ...-засмях се.-Мисля,че знаеш къде можеш да го намериш.-дори и да не беше питала за него,това щеше да е първото място където да го потърся.

23Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 12:42 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Погледнах Аманда и се усмихнах съвсем леко.
-Мислиш ли, че .. нещо се е променило, след като аз заминах? -Въпрос, който доста често си задавах. Ако да, какво точно се беше променило.. и ако не, щеше ли да се промени, ако аз и той се срещнем отново лице в лице.
-Тоест.. след като аз, а после и ти заминахме? И го оставихме сам. -Последните думи бяха изречени с тъга. Започвах да съжалявам за действията си онази вечер. Може би трябваше да седнем и да поговорим, а не да крещим по булевардите и да всяваме хаус в и без това объркания ЛА.

24Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 12:49 pm

Аманда Скай

Аманда Скай

Дали нещо се беше променило?Ако ставаше дума за брат ми,някой трудно би го променил,но Хейли направи незъвможното.Точно това-тя го промени.Усмихнах й се.
-Той е голямо момче,не мисля,че ще се променил!-отбелязах,като я гледах в очите.-Не мисля,че някоа би го променила като теб!-казах,като я бутнах леко по рамото.

25Езерото в парка Empty Re: Езерото в парка Пон Сеп 12, 2011 12:56 pm

Хейли Адамс

Хейли Адамс
Водеща
Водеща

Усмихнах се съвсем леко, като прокарах ръка през косата си и погледнах Аманда. Беше същото момиче, което ни сдобряваше с Деймън, когато се скарахме жестоко.
-Е, надявам се да си права. -Казах с известна доза надежда. Спомних си за онази вечер на рождения ми ден, когато той се държеше толкова мило, но никога не би си го признал. Тогава бяхме повече от щастливи. И го знаехме. -Трябва да го намерим възможно най-скоро.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите