YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 Flags_0

You are not connected. Please login or register

Кафене "Le petit Cafe del amour"

5 posters

Иди на страница : Previous  1, 2

Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

26Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 12:58 am

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

- Ти също ,любов моя ни липсваше много-притиснах го и целунах страстно-но тази проява на чувства от наша страна,не стана незабелязана.Веднага блеснаха светкавици на фотоапарати.Ядосах се,но не се отделих от него.Да е до мен,беше по-важно ,от това какво утре ще пише в пресата.

27Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 8:54 pm

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

Отвърнах на целувката й и тогава видях папараците , свих юмрука си и единственото , което ме спираше да не изляза навън и да не ги изгоня , беше дъщеря ми , Доминика ме беше гледала да се бия.
- Не се притеснявай , ще си тръгнат. - усмихнах се.

28Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 9:03 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Погледнах към нея,защо ли ми се струваше прекалено убедена,нима ,бе повярвала на собствената си лъжа.
- Добре искам да видя всички изследвания ,но от сега ти казвам,дори да си бременна,дори да е от мен,никога няма да е както преди.Не мога да ти простя,но няма да се откажа от детето си,ако наистина го има-казах саркастично.

29Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 9:08 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Погледнах го и кимнах.
- Знам , че няма да е както преди. Но поне ми дай шанс.И ако искаш още сега можем да отидем в болницата и да видиш , че всичко не е лъжа , мен не ме е страх от истината , а теб ?

30Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 9:25 pm

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

Виждах ,колко му е трудно да се сдържа и на мен понякога ми кипваше,но бях толкова неспособна да изразя недоволствието си с юмруци,сравнение с него.Знаех,че щеше да ги постави на мястото им.Но Ейвъри,беше с нас,нашето малко слънчице,нищо ,че нямаше да разбере,не беше хубаво пред нея да проявява насилие.
- Знам-казах и отново го целунах без да им обръщам повече внимание.

31Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 9:28 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Да дойда с теб ? Не няма нужда,ще чакам да ми пратиш изследванията , заедно с днк теста.-Да бъда толкова време с нея,щеше да е истински кошмар.Надявах се да лъже,да се уплаши,като разбере ,че номерът ѝ няма да мине и да изчезне от живота ми.Не че не исках бебе,напротив бях във възраст,която се чувствах готов ,за тази крачка,но не и от тази жена.Тя разби сърцето ми и живота,не я искам обратно в него.

32Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 9:33 pm

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

Усмихнах се и я погледнах. На нас не ни пречеше известността , вече не , но не исках да забъркват и моето малко момиченце във всичко това.
- Искаш ли да отидем в парка ? - усмихнах се.

33Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 9:34 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Трябва да ти вземат кръв за днк теста. - погледнах го.
- А и ако ти ги пратя , ще кажеш че съм излъгала. Така че да отидем , на който и да е лекар , в която и да е болница , за да не можеш да ме обвиняваш в лъжи повече.

34Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 11:08 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Да,май няма отърване-казах по скоро на себе си ,от колкото на нея.
- Добре ,Меган,печелиш да вървим,и веднъж завинаги да ми се махнеш от главата.-толкова се самонавивах ,че тя лъже,че може би дори започвах да вярвам в това.

35Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 11:10 pm

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

- Да добра идея-казах и се усмихнах.Времето беше прекалено хубаво,че да стоим затворени в кафене,където да ин снимат папараци.Оставих дъщеря си ,за си дояде тортата и изпие сока,както и Кам кафето.
- Само ,да кажем чао,на Мег и Иан и тръгваме-усмихнах се.

36Кафене "Le petit Cafe del amour" - Page 2 Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 11:13 pm

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

Казахме чао на Иан и Меган , не му завиждах честно , хванах дъщеря си и я вдигнах , прегърнах Мика и тръгнахме към колата , започнаха да задават някакви въпроси , но просто се правех , че не ги чувах. Качихме се в колата и тръгнахме към парка.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите