YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Кафене "Le petit Cafe del amour" EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Кафене "Le petit Cafe del amour" EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Кафене "Le petit Cafe del amour" EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Кафене "Le petit Cafe del amour" EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Кафене "Le petit Cafe del amour" EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Кафене "Le petit Cafe del amour" EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Кафене "Le petit Cafe del amour" EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Кафене "Le petit Cafe del amour" EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Кафене "Le petit Cafe del amour" EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Кафене "Le petit Cafe del amour" Flags_0

You are not connected. Please login or register

Кафене "Le petit Cafe del amour"

5 posters

Иди на страница : 1, 2  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 2]

1Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Кафене "Le petit Cafe del amour" Сря Авг 31, 2011 5:09 pm

Изабела Стоун

Изабела Стоун
Директор
Директор

Кафене "Le petit Cafe del amour" Andele10

2Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Вто Сеп 06, 2011 10:47 pm

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

Звънах на Иан и му казах да се видим тук.Някъде , където няма да ни забележат толкова. Сложих си бейзболна шапка и тъмни очила , не че не обичах вниманието или феновете , но ми беше писнало от папараците и техните истории , които в повечето случай не бяха верни.Седнах на една от масите , поръчвайки си кафе. Оглеждах се , но за всеки случай ако нещо станеше се бях въоражил с доста търпение.

3Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Вто Сеп 06, 2011 10:59 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Пристигнах ,както винаги точен.Точността беше нещо важно в нашата професия,веднага забелязах колегата "вампир" и мой приятел Кам,въпреки маскировката,аз рядко се дегезирах,но днес бях сложил тъмни очила и така любимата шапка,която допълваше небрежният ми иначе стил,от дънки и фланелка по мене.
- Здравей,Кам- поздравих го с усмивка.

4Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Вто Сеп 06, 2011 11:04 pm

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

Пристигна навреме , както винаги.
- Здравей. - поздравих го и свалих очилата си , като отново се огледах , може би ставаше параноично от моя страна , но мразех някой да ме притеснява.
- Как я караш ? Някой нов филм ?

5Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Вто Сеп 06, 2011 11:26 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Винаги има -засмях се.
- А ти,как я караш,нещо ново при теб ?-усмихнах се.Напоследък нямах възможност,да излизам дори с него,моят приятел,въпреки ,че му бях станал мениджър,той винаги щеше да ми бъде преди всичко приятел.Беше ми помогнал много да превъзмогна раздялата с приятелката ми,за това го уважавах.Че точно когато трябваше дойде измъкна ме от нас и ме напи до безпаметност,казват ,че това не е решение,да съгласен съм ,но в онзи момент,имах нужда точно от това да се удавя в алкохол и той го знаеше.

6Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Вто Сеп 06, 2011 11:30 pm

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

- Това е добре. - засмях се и запалих цигара.
- Сега съм малко в почивка , преди новият филм , гледам да прекарвам повече време с дъщеря си. - усмихнах се , нямах време от толкова работа и наистина имах нужда от малко почивка.
- Трябва да отидем да се отрежем на някой бар тези дни.

7Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Сря Сеп 07, 2011 12:05 am

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Как е малката ,а жената ? Как ти се отразява семейният живот-усмихнах се.
- Това звучи добре,вече мислех,че бащинството ти те е променило-засмях се.Кам си оставяше Кам,без значение колко деца ,ме се родяха.При нас дойде млада сервитьорка и много се притесни,когато ни видя и двамата ,явно ни позна-усмихнах ѝ се и разписах подаденият лист в треперещата ѝ ръка,поръчах си чисто кафе,като го обичах.

8Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Сря Сеп 07, 2011 12:09 am

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

- Добре са , отразява ми се добре , вече поне поемам повече отговорност. - засмях се , трябваше да мисля и за дъщеря си , тя правеше живота ми по-хубав.
- Аз никога няма да се променя. - усмихнах се и дойде сервитьорката отново , след малко на прозореца на заведението забелязах папараци.
- Какво ще стане , ако и ние им отвърнем един път ? - погледнах го , едва ли някой щеше да ми се опре.

9Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Сря Сеп 07, 2011 11:03 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Да разбира се,че ще дойда ,за малко те бях отписал ,като се ожени-засмях се.После каза нещо за журналистите,усещах на къде бие.Той можеше да се изживява и като лошо момче в живота.Но аз бях съвсем различен от Деймън ,който с радост би приел.
- Не братле,не мисля,че е разумно-отговорих с усмивка.

10Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Сря Сеп 07, 2011 11:09 pm

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

Засмях се и го погледнах , може би беше прав.
- Добре , засега ще си седим и ще си пием кротко кафето. - щеше да е тъпо да нападна папараците , все пак и те си имаха някаква работа , с която се прехранват , но бяха прекалено нахални.

11Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Сря Сеп 07, 2011 11:18 pm

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

С Мег се разхождахме по магазините с малката Ейвъри,тя много ѝ се радваше и казваше ,как иска да има и тя бебе.Но знаех колко болезнена за нея,беше раздялата с Иан.Не можех да я гледам такава и въпреки,че грешката ѝ беше голяма,тя после много се разкая.Беше ми мъчно за тях двамата,но той ясно беше казал,че това е края и тя нямаше вече шанс.Разхождайки се ,минахме покрай едно кафе,когато забелязах мъжът си и Иан,погледнах я :
- Ще влезем ли да ги поздравим или ще се направим ,че не сме ги видели ?

12Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Сря Сеп 07, 2011 11:21 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Разхождахме се с Доминика и забелязахме Иън и Кам , нямаше да пропусна тази възможност , да вляза пред тях. Игричките продължаваха , още повече сега.
- Разбира се , че ще влезем. - намигнах й и влязохме вътре и отидохме до тяхната маса.
- Здравейте. - казах и се усмихнах.

13Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Сря Сеп 07, 2011 11:36 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Радвах се,че той се съгласи и добре,че след малко влязоха Доминика и Ейвъри,които сияеха ,тя веднага целуна Кам,който засия,заедно с тях,като получи и целувка от дъщеря си,направо изревнувах.Толкова му завиждах ,за прекрасната жена и дете,аз също от скоро си мечтаех за семейство,но в момента бях сам.Именно заради нея,обърнах се студено към Меган.
- Добър ден-гласът ми беше хладен,как смееше изобщо да се явява през погледа ми,след всичко което направи ? Дори това обръщение,не заслужаваше,а след като видях подмолната ѝ физиономия,едва ли щеше да е добър деня.

14Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Сря Сеп 07, 2011 11:40 pm

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

Видях Доминика и детето. Целунах Доминика и взех Ейвъри , толкова обичах да съм около нея.
- Здрасти. - казах на Меган без да я поглеждам , а после погледнах неодобрително към Домика , как можеше да я води тук ? След продължих да играя с детето си. Взех й сокче.

15Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Сря Сеп 07, 2011 11:41 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Може би не искаше да ме вижда , но много скоро щеше да иска. Щях да си го върна , каквото и да ставаше. Доближих се до него и хванах ръката му.
- Трябва да поговорим и повярвай ми , това което ти кажа ще те заинтересува. - погледнах го.

16Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 12:01 am

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

Целунах го и му подадох Ейвъри,тя толкова се радваше ,че го вижда,че започна весело да гука и да раздава целувки.Докато той си играеше с нея,седнах ,нямаше как да не видя искрите между Иан и Меган,сякаш всеки момент,той щеше да забрави,че е кавалер ѝ да ѝ скочи на бой.Не можех да я гледам,как се самоизмъчва ,каквато ѝ да беше,бе моя приятелка и аз я обичах,обърнах се към Кам.
- Ще се радвам да прекараме повече време заедно-усмихнах се.
- Имаш ли планове,за тази вечер-напоследък със всичките ни ангажименти се виждахме рядко.

17Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 12:03 am

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Погледнах я :
- Няма ,какво да си говорим с тебе,вече си казахме всичко.-тя каза,че ще съм заинтересуван.
- Нищо,свързано с тебе,вече не ме вълнува-казах рязко и станах от масата,знаех,че ще ме последва,но не исках Кам и Доменика,да стават свидетели на неуспешните и жалки опити,отново да ме впримчи.

18Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 12:04 am

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

- Разбира се , че искам. - усмихнах се и я целунах , докато държах дъщеря си , за мен те бяха всичко.
- Ще отидем на вечеря някъде или където кажеш. - целунах я отново , поръчах десерт на дъщеря ни и започнах да я храня.

19Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 12:05 am

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Разбира се , че щях да го последвам , тръгна и хванах ръката му.
- Дори и детето ти ли не те интересува ? - погледнах го , а той ме погледна очудено.
- Да бременна съм и преди да зададеш следващият въпрос , не те лъжа. Знам , че сгреших , но знааеш , че те обичам.

20Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 12:14 am

Доминика Гейсендорф

Доминика Гейсендорф
Сценарист
Сценарист

- Да това е супер идея-целунах го отново и наблюдавах,как Ейвъри отваряше малката си устичка,за да отхапва,от сладката паста,като се мажеше,взех салфетка ѝ я избърсах,тя протестира малко,но после продължи,да яде.Притеснявах,се за Меган,която тръгна след Иан.

21Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 12:21 am

Кам Жигандей

Кам Жигандей
Известна личност
Известна личност

- Липсвате ми и искам да го знаеш. - погледнах я и се усмихнах леко.
- Знам , че съм доста зает и почти винаги снимам , но наистина много ми липсвате. Сега съм в отпуска и ще гледам да прекарам възможно най-много време с вас. - прегърнах ги.

22Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 12:22 am

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Както ѝ очаквах довлачи се ,след мен.Запалих една цигара и седнах на тезгяха,тук беше спокойно и нямаше никой,който да види истериите ѝ.Но този път тя говореше спокойно,даже в думите ѝ се прокрадна,болезнена нотка.Като спомена дете,бях в шок.
- Това,не може да е истина !-казах съвсем убедено.
- Знам,че ще кажеш всичко за да се върна,но на такава низост,мислех ,че дори ти не си способна.-бях потресен.
- Искам доказателство,отиди при доктор и ми донеси изследвания иначе ще мисля,че лъжеш-казах с усмивка.Външно изглеждах спокоен,но от вътре кипях и се питах възможно ли е ?

23Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 12:27 am

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Не е низост , как въобще ще помислиш , че те лъжа за дете ? Преодолях те , колкото и да те обичам , но мислих че имаш право и ще искаш да знаеш. - погледнах го , не го лъжех , аз наистина бях бременна, дори носих изследванията , тъкмо обаче , когато бърках в чантата си , се направих че ми прилушава и губя съзнание. , разбира се трябваше и да преиграя малко.

24Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 12:47 am

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Не знам,вече какво да мисля,ти си способна на всичко-отговорих ѝ и хвърлих цигарата без дори да я доизпуша.Бях толкова нервен,че дори това не ме успокояваше.Усетих я как залита и изругах гласно,но дори и нея нямаше ,да я оставя да падне ѝ да нарани детето,ако наистина го имаше.Хванах я и я задържах,усещах колко е топла срещу мене ѝ съвсем нормално ,не бях бил с жена ,от доста време.Тялото ми реагира,но умът ми и сърцето я отричаха отблъснах я леко и се отдалечих.

25Кафене "Le petit Cafe del amour" Empty Re: Кафене "Le petit Cafe del amour" Чет Сеп 08, 2011 12:51 am

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Погледнах го , скоро нямаше да се държи и бях убедена , пак тръгна нанякъде.
- Стой. - казах му и отидох до него.
- Не те лъжа , в третият месец съм и могат да се направят всички изследвания , дори да видиш , че ти си бащата , ако и за това не вярваш.За това не бих излъгала. - погледнах го.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 2]

Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите