1.Как се казваш? Криси
2.На колко години си? 16
3.От къде си? Столичанка..
4.Какво учиш? Нормалните предмети, които се учат в училише (с малката разлика, че не си правя труда да уча)
5.Любим сериал? The lying game, Supernatural, The vampire diaries, Gossip girl, Hellcats, How i met your mother
6.Любима актриса? Nina Dobrev, Megan Fox
7.Любим актьор? Ian Somerhalder, Chace Crawford <33
8.Любим филм? The hangover (1,2), Fast and furious 5, Burlesque, Killers, Ice age и доста други, които не се сещам точно в момента
9.Любим певец? Enrique Iglesias, Pitbull, Justin Timberlake
10.Любима певица? JLo, Britney Spears, Галена, Андреа
11.Любим цвят? Жълт и черен
12.Любим ден? Събота
13.Любима песен? В момента са David Guetta feat. taio Cruz - Little bag girl, Byz - Do you wanna fuck и Борис Дали - По гръб
(даа, слушам доста стилове ;д)
14.Любим цитат?
"I'm a bitch - and proud of it" изобщо не знам къде го бях чула
___
Nate: You must really be hurting.
Chuck: How can you tell?
Nate: You're not drinking.
Доста са, но ети тези двете
15.Какво те описва най-добре? Забавна когато съм на кеф, понякога си падам леко манипулаторка, но не и използвачка!
16.Какво мразиш? Да се опитват да ме лъжат в очите, подмазвачите, бележкари и зубъри, всякакви насекоми (освен пеперуди, те не ми пречат)
17.Какво обичаш? Животни (най-вече кучета, котки и змии), семейството и приятелите си, лаптопа и телефона
18.Имаш ли хоби? Когато няма никой около мен обичам да си пея, но и един човек да има в стаята не мога
19.Имаш ли домашен любимец?Ако да-какъв и как се казва? Имам куче и котка
Кучето - източно европейска овчарка, Рони
Котката - води се сибирска ако не се лъжа, Джесика
20.Имаш ли брат/сестра? Не
21.Снимка.
Внимание! Не се препоръчва за хора със слаби сърца и нерви, както и гледането по тъмно. Причинява копшмари!
2.На колко години си? 16
3.От къде си? Столичанка..
4.Какво учиш? Нормалните предмети, които се учат в училише (с малката разлика, че не си правя труда да уча)
5.Любим сериал? The lying game, Supernatural, The vampire diaries, Gossip girl, Hellcats, How i met your mother
6.Любима актриса? Nina Dobrev, Megan Fox
7.Любим актьор? Ian Somerhalder, Chace Crawford <33
8.Любим филм? The hangover (1,2), Fast and furious 5, Burlesque, Killers, Ice age и доста други, които не се сещам точно в момента
9.Любим певец? Enrique Iglesias, Pitbull, Justin Timberlake
10.Любима певица? JLo, Britney Spears, Галена, Андреа
11.Любим цвят? Жълт и черен
12.Любим ден? Събота
13.Любима песен? В момента са David Guetta feat. taio Cruz - Little bag girl, Byz - Do you wanna fuck и Борис Дали - По гръб
(даа, слушам доста стилове ;д)
14.Любим цитат?
"I'm a bitch - and proud of it" изобщо не знам къде го бях чула
___
Nate: You must really be hurting.
Chuck: How can you tell?
Nate: You're not drinking.
Доста са, но ети тези двете
15.Какво те описва най-добре? Забавна когато съм на кеф, понякога си падам леко манипулаторка, но не и използвачка!
16.Какво мразиш? Да се опитват да ме лъжат в очите, подмазвачите, бележкари и зубъри, всякакви насекоми (освен пеперуди, те не ми пречат)
17.Какво обичаш? Животни (най-вече кучета, котки и змии), семейството и приятелите си, лаптопа и телефона
18.Имаш ли хоби? Когато няма никой около мен обичам да си пея, но и един човек да има в стаята не мога
19.Имаш ли домашен любимец?Ако да-какъв и как се казва? Имам куче и котка
Кучето - източно европейска овчарка, Рони
Котката - води се сибирска ако не се лъжа, Джесика
20.Имаш ли брат/сестра? Не
21.Снимка.
Внимание! Не се препоръчва за хора със слаби сърца и нерви, както и гледането по тъмно. Причинява копшмари!
- Spoiler: