1.Как се казваш? Валентина
2.На колко години си? 15
3.От къде си? Средец
4.Какво учиш? Уча в ПГТ "Асен Златаров" със специалност Кетеринг
5.Любим сериал? The Vampire Diaries, Supernatural, Friends, How I Met Your Mother, Victorious, Glee, Gossip Girl и още много...
6.Любима актриса? Nina Dobrev, Megan Fox, Ariana Grande <3 .. и другии
7.Любим актьор? Adam Sandler, Jim Carrey, Ian, Paul, Jensen, Jared...
8.Любим филм? Titanic, The Notebook, A Walk To Remember...
10.Любима певица? Beyonce, Christina Aguilera, Katy Perry, Rihanna, Pink....
11.Любим цвят? Нямам..
12.Любим ден? Всеки ден..;д
13.Любима песен? Deepcentral - In love, Enrique Iglesias - Hero...
14.Любим цитат? "Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it, because nobody else will." - Mahatma Gandhi
15.Какво те описва най-добре? Какво, какво..
16.Какво мразиш? Мразя хората, алчни са и са гадни и никога не може да им се угоди...Мразя мухи! И гъсеници...и кал!
17.Какво обичаш? Много обичам себе си! Обичам семейството си и приятелите си .. обичам шоколад! Много! и най-много обичам живота...колкото и да е бъгнат мой си е и си го обичам!
18.Имаш ли хоби? Да, обичам да чета или като ме удари музата да рисувам.
19.Имаш ли домашен любимец?Ако да-какъв и как се казва? Ами имах преди...сега не знам на кой свят се намира..
20.Имаш ли брат/сестра? Сестра <3
21.Снимка. (:
Ако на някой тази информация не му е достатъчна..свободни сте да питате
2.На колко години си? 15
3.От къде си? Средец
4.Какво учиш? Уча в ПГТ "Асен Златаров" със специалност Кетеринг
5.Любим сериал? The Vampire Diaries, Supernatural, Friends, How I Met Your Mother, Victorious, Glee, Gossip Girl и още много...
6.Любима актриса? Nina Dobrev, Megan Fox, Ariana Grande <3 .. и другии
7.Любим актьор? Adam Sandler, Jim Carrey, Ian, Paul, Jensen, Jared...
8.Любим филм? Titanic, The Notebook, A Walk To Remember...
- Spoiler:
- Twilight*първата част да поясним ;д*, Обявявам ви за законни Чък и Лари, Всемогъщия Брус, Маската, Click, Grown ups, Wedding Daze, Beastly, Mean Girls, John Tucker must die, Step up 1,2 и 3, Never Back Down, Despicable Me, Dinner for Shcmucks, Scary movie всички части, Vampires Suck, Всички филми завършващи на movie.. ;д обожавам ги! Има и още ама за сега това ми идва на ум.
10.Любима певица? Beyonce, Christina Aguilera, Katy Perry, Rihanna, Pink....
11.Любим цвят? Нямам..
12.Любим ден? Всеки ден..;д
13.Любима песен? Deepcentral - In love, Enrique Iglesias - Hero...
14.Любим цитат? "Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it, because nobody else will." - Mahatma Gandhi
15.Какво те описва най-добре? Какво, какво..
16.Какво мразиш? Мразя хората, алчни са и са гадни и никога не може да им се угоди...Мразя мухи! И гъсеници...и кал!
17.Какво обичаш? Много обичам себе си! Обичам семейството си и приятелите си .. обичам шоколад! Много! и най-много обичам живота...колкото и да е бъгнат мой си е и си го обичам!
18.Имаш ли хоби? Да, обичам да чета или като ме удари музата да рисувам.
19.Имаш ли домашен любимец?Ако да-какъв и как се казва? Ами имах преди...сега не знам на кой свят се намира..
20.Имаш ли брат/сестра? Сестра <3
21.Снимка. (:
- Spoiler:
Ако на някой тази информация не му е достатъчна..свободни сте да питате