Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
YourTelevision
Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Отправихме се към мола,а през това време писах СМС на Иън,но той не ми отговори.Явно е бил зает. -Иън не ми отговаря.Ако пише,ще ти кажа. усмихнах й се и влязохме в един от магазините и аз веднага се залепих за шапките...Иън ме бе запалил по тях и сега винаги щом излизах на пазар си купувах по една.Пробвах една й попитах МИла -Как ми стои?
Щом отидохме в мола Нина каза че Иън не дига телефона,но когато го направи ще ми каже.Казах и "Добре."Щом влязохме в магазина Нина се лепна за шапките.И веднага попита как й стои. -Супер е.Сякаш за теб е правена. След което аз отидох да разглеждам дрехите.И разбира се ви взех цял куп за пробване.Щом си избрах дрехи отидох в пробната.Когато облякох първата рокля излязох и казах: -Е как ми стои тази?-и се усмихнах.
Все още се разкарвах със шапката,която в крайна сметка щях да купя.Изчаках Мила да пробва дрехите,които си беше избрала и през това време разглеждах ризите.Набелязах си някои и в този момент Мила излез. -На теб всичко ти стои страхотно!Зашеметяваща си! казах радостно и й се усмихнах,наистина изглеждаше прекрасно
След като излязох от пробната Нина каза че на мен всичко ми стояло добре.Това ме поласка доста.Още няколко пъти влизах и излизах от съблекалнята.Когато си харесах дрехите отидохме на касата за да ги платя.Щом направихме това попитах Нина: -Сега какво ще правим?