YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Нощен клуб "Secrets" EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Нощен клуб "Secrets" EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Нощен клуб "Secrets" EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Нощен клуб "Secrets" EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Нощен клуб "Secrets" EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Нощен клуб "Secrets" EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Нощен клуб "Secrets" EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Нощен клуб "Secrets" EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Нощен клуб "Secrets" EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Нощен клуб "Secrets" Flags_0

You are not connected. Please login or register

Нощен клуб "Secrets"

3 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Нощен клуб "Secrets" Empty Нощен клуб "Secrets" Сря Авг 31, 2011 7:28 pm

Изабела Стоун

Изабела Стоун
Директор
Директор

2Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Чет Сеп 08, 2011 9:58 pm

Ейвъри Стоун

Ейвъри Стоун
Стажант
Стажант

Събудих се и когато погледнах часовника.. о, вече беше вечер. Нормално беше, предвих факта, че не бях спала цла нощ. Днес бя в настроение да пийна нещо, затова бързо се облякох и излязох. Така и не открих ключовете си за бмв-то, поради което бях принудена да изляза от нас с онази ужасна привличаща погледите кола. Вярно че баща ми обичаше да харчи пари за мен, но я стига, кола с диаманти?! Официално се опитваше да купи любовта ми, но това нямаше как да стане, понеже го виждах няколко пъти годишно. Спрях пред един клуб и излязох от колата. Разбира се погледите бяха привлечени от.. я, каква изненада - от диамантите по колата. "Просто продължи да вървиш" казах си наум и влязох в клуба. Отидох на бара и си поръчах мартини, при което ми направиха проблем, че не съм пълнолетна. Показах им личната си карта, фалшива разбира се, но не се вързаха.
-Пълнолетна съм, не може да не ми дадете каквото съм си поръчала - казах. Това беше дискрминация, пълнолетните получаваха каквото си поискаха, а на мен отказваха да ми дадат едно сухо мартини..

3Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Чет Сеп 08, 2011 10:13 pm

Victor O'Neil

Victor O'Neil
Водещ
Водещ

Цял ден прекарах вкъщи. Днес бях решил да е денят за почистване. Като се има предвид, че го правех веднъж в месеца, бе наистина добра идея. Бях свикнал с пълния безпорядък, но ще призная, че и така беше добре. Нямаше да се задържи дълго - имах куче и папагал - а те наистина не се интересуваха от чистотата в къщата. Към 11 реших да си лягам, но се отказах. Имах още хиляди работи за вършене, но се разубедих. Тогава идеята да изляза навън ми се видя много привлекателна и реших да отида в някой клуб или бар.
До там стигнах с мотор. Не харесвах колите, та те си бяха малки консерви за самоубийци... всъщност, хората това мислеха и за мотори, но бяха далеч от истината. Беше много по-добре от кола. А и много по-практично.
Седнах на бара. Водка или уиски? Кола или вода? Алкохол или безалкохолно?... Да, уиски определено. Не винаги ми влияеше както би трябвало, но какво пък?!? Беше един часът. Какво друго би било по-добро?
До мен седна едно момиче, което изглежда имаше проблем с личната карта. Отдалеч можех да позная, че е фалшива - все пак и аз съм бил в училище. Но сегашните бармани бяха далеч по-заблудени.
Когато мъжът зад бара отмина, за да налее питието й, аз реших да я заговоря. Можеше пък и уискито да е...
- Хубав номер. - усмихнах се на момичето. - Всеки път ли работи?

4Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Чет Сеп 08, 2011 10:20 pm

Ейвъри Стоун

Ейвъри Стоун
Стажант
Стажант

Накрая бармана склони да ми налее мартинито, което толкова настоявах да получа. През това време чух някакъв мъжки глас и май мъцът говореше на мен. Обърнах се и го погледнах.
-В някои случаи трябва да ги заплаша, че ще ги съдя - казах на шега и се засмях, но всъшност веднъж го бях направила. Бях се развикала на един барман, че ако не ми даде бутилка текила ще направя така, че да затворят бара, с тази подробност, че тогава си бях пияна още преди да вляза в бара и на всичкото отгоре не беше по моя вина. Бяха ми казали, че няма да сенапия от две чашки, но това беше миналата година, преди това дори вино не пиех. След малко мартинито се появи пред мен.
-Толкова ли си личи, че нямам годините - казах и отпих от питието си, като след малко прибрах фалшивата лична карта в портмонето си.
-Аз съм Ейвъри между другото - представих се на непознатия, който ми се струваше някак си познат. Сякаш го бях виждла по телевизията, или пък се бях объркала, заарди светлината в клуба.

5Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Чет Сеп 08, 2011 10:36 pm

Victor O'Neil

Victor O'Neil
Водещ
Водещ

Барманът донесе мартинито на момичето. Отдаде ми се възможност да му поръчам и една вода. Трябваше да разреждам алкохола, ако не исках да стане като миналия път. И като по-миналия и като по-по-миналия... всъщност почти всеки път свършваше зле. Беше ми нещо като навик - събуждах се в чужда къща, без ключове, без пари и без никаква представа как съм се озовал там. Беше ставало толкова много пъти, че вече не се чувствах длъжен да будя дружинката. Всеки бе легнал където намери, върху каквото намери и изобщо никой нямаше намерение да става преди настъпването на нощта. Аз правех изключение. Ранното ставане никога не е било проблем. Дори при наличието на алкохол в системата ми.
- Здравей, Ейвъри. Аз съм Виктор. - подадох ръката си напред, за да се здрависаме. - Разбрах от блясъка на картата ти. Изглежда като моята... предишна. - засмях се. Колко ли време се беше минало откакто последно я използвах? Хм, струваше ми се, че е по-малко.
Барманът ми подаде водата. Добре, че поне се сети да я донесе преди да съм изпил съдържанието на чашата си. Попринцип в клуб като този, в час като този, бе цяло чудо ако изобщо ти е донесат. Все пак кой би се занимавал с вода когато на съседната маса искат твърд алкохол?!?
- От тук ли си, Ейвъри?

6Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Чет Сеп 08, 2011 10:45 pm

Ейвъри Стоун

Ейвъри Стоун
Стажант
Стажант

Засмях се на изказването му за личната карта. Явно и той беше практикувал тази малка измама, когато все още не е можел да пие.. поне според скапания закон, който го забраняваше. Добре, че поне се взимаше книжка на 16, иначе в противен случай нямаше да мога да издържа. Идеята да се возя в такси или о, милостиви Боже - в рейс, никак не ми допадаше.
-Ами да, оттук съм - казах и кимнах с глава. Това беше може би едно от хубавите неща в живота, че бях от Лос Анджелис. Не можех да си представя да живея някъде другаде, макар че бях ходила на доста места, даже в Русия. Което отново ме подсеща, че там ми дадоха алкохол без лична карта. Отпих от мартинито си, което вече беше наполовина и се замислих какво да си взема след като привърша с питието си, макар че не бързах. Едно от малкото неща, които знаех от майка ми беше именно това, че мартини се пие бавно, с класа. Беше си изкуство, само дето аз не бях алкохолния Да Винчи, че да се стремя да го пия "по правилата".
-Ами ти оттук ли си? - попитах го и аз. След малко не издържах и без да се замислям изстрелях и другия си въпрос.
-Случайно да имаш нещо общо с телевизията? - попитах го.

7Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Чет Сеп 08, 2011 11:01 pm

Victor O'Neil

Victor O'Neil
Водещ
Водещ

Някой беше казал, че най-добрият начин да избегнеш тежка нощ след поредното питие е да броиш президентите. Ако ги изкараш колкото са, можеш да бъдеш сигурен, че си наред. Изглеждаше ми малко глупаво, но какво пък? Всеки си има начините. При мен и водата помагаше.
- Не съм оттук. Израснах в Ню Йорк... градът с многото светлини. - странно как сега само за това се сещах. Светлините. Шумовете - там където се виждаха мигащите светлини, се чуваха и хеликоптерите. Като малки с приятелите ми често си представяхме как те ще слезнат на покрива, където бяхме ние и ще ни отведат далеч от тук. Някъде, където Коледата е важна. А не просто поредното отбиване на номера.
Следващият й въпрос бе свързан с телевизията. Да, в повечето случаи това излиза първо.
- Работя като водещ. Може да си хващала някоя от емисиите по телевизията. - усмихнах се на момичето и се замислих какво бих могъл аз да я попитам. Беше непълнолетна, което се асоциира с училище в повечето случаи. - Имаш ли някакви странични занимания освен училището? - Да, при мен то бе странично занимание.

8Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Чет Сеп 08, 2011 11:12 pm

Ейвъри Стоун

Ейвъри Стоун
Стажант
Стажант

Каза че е от Ню Йорк. Това ме накара да си спомня за краткия си престоя там. Бях доста малка, едва си спомнях за "екскурзийката" си дотам.
-О, ходила съм в Ню Йорк. Беше супер.. макар че си спомням само светлините - казах и се засмях. След малко вече от мартинито ми нямаше и следа, затова си поръчах пет шота текила. Бармана само ме изгледа накриво, но ги нареди пред мен.
-Ето откъде ми се струваш познат - казах след малко на глас.
-Освен училището съм стажантка в телевизията - споменах и взех единия шот, след което го изпих на екс. Бях позабравила колко е силна текилата. Първоначално ме замая за секунди, но после отново бях все едно не съм пила. Като стана дума за училището, от доста време не бях ходила, трябвапе да измисля някаква причина, за да оправдая отсъствието си от около.. месец?! Или баща ми да направи малко дарение на директора. Да, това ми се струваше вероятно, ако не мине малката ми лъжа.

9Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Чет Сеп 08, 2011 11:23 pm

Victor O'Neil

Victor O'Neil
Водещ
Водещ

Светлини. Изведнъж ми залипсваха. Обикновено не беше така. Гледах как да забравя, а всъщност... може би не исках. Детството си е детство и без родители. А Ню Йорк беше вълшебен град за едно 10-годишно момче. Беше, но сега не е.
- Стаж в телевизията. Интересно. Предполагам, че си в група? - не бях виждал хора отзад освен тези, които трябва да бъдат там заради камерите и така нататък. Може би просто не бях обърнал внимание. Често се случваше. Гледах да свърши, за да мога да се прибера преди кучето ми да полудее. То попринцип си е на самоотглеждане. Може да си пуска телевизора, знае къде е тоалетната. Остава само да го науча да отключва вратата и да си взима каишката.
- Заинтересована си от телевизионния бизнес? - погледнах я въпросително. Не, беше лошо. Не исках да я стряскам по някакъв начин. Просто... понякога ти се струваше, че животът ти е публично достояние. Правиш го заради публиката, но има и време когато ежедневието ти зависи от тях. От техните желания и прищевки.
Огледах се наоколо. Нямаше табела. Явно бяхме попаднали в зоната на пушачите. Страхотно. Мразех да ми забраняват това. Извадих кутия цигари от якето си и запалих една. Погледнах към момичето.
- Искаш ли?

10Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Чет Сеп 08, 2011 11:33 pm

Ейвъри Стоун

Ейвъри Стоун
Стажант
Стажант

Замислих се над въпроса. Всъщност исках да имам нещо общо, но винаги когато ме попитаха това, започвах да се чувствам несигурна в желанията си.
-Искам да стана певица - казах и се усмиханх леко. Дано не беше прозвучало тъпо. Интересно ми беше, че дори и да ми се овори парашута да запипа някоя песен, как шях ад го направя, когато не пеех пред хора. Просто мисълта ме караше да изпадна в сценична треска, дори да имаше само един човек около мен. Виктор ми предложи цигара.
-Аз си имам, но щом предлагаш.. Мерси - казах и си взех една цигара. Извадих си запалката и я запалих. Димът изпълни дробовете ми и да, знаех че беше лошо за дравето и така нататък, но просто не ги спирах. Не можех да изляза ако знам, че кутията Блек Девил не е в чантата ми. Не че бях пристрастена към жигарите, просто се бяха превърнали в част от ежедневието ми, без която неможех. Като ударната доза кофеин сутрин.

11Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Чет Сеп 08, 2011 11:43 pm

Victor O'Neil

Victor O'Neil
Водещ
Водещ

Цигарите бяха ужасни. Аз съм против пушенето, дрогирането и така нататък. И ако можех щях да спра, но бе прекалено късно. Бях започнал от рано - 16-годишен и не бях спирал оттогава. На няколко пъти опитвах, но не се получи. Предполагам, че не само воля и не само хапчета оправят проблема. В крайна сметка се отказах - все от нещо трябва да се умре, нали? Дали ще е автобус утре или рак след десет години, няма значение.
- Избрала си хубава професия. Надявам се да не се откажеш, защото кой знае - може да ти провърви и да те дават по телевизията след време. - усмихнах се на момичето. - Когато бях на 18 исках да бъда журналист. Завърших и станах това, което исках. Но с времето нещата се извъртяха и се озовах тук, като водещ.
Поисках още едно уиски. Това бе на свършване, а още не ми се прибираше.

12Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Чет Сеп 08, 2011 11:54 pm

Ейвъри Стоун

Ейвъри Стоун
Стажант
Стажант

Глътнах и втория шот текила на екс и се оърнах към Виктор.
-Всъщност не съм се ориентирала към правилната професия - казх и повдигнах рамене.
-Не мога да пея пред хора. Сигурно са ме чували едва петима или шестима души през целия ми живот, но за сметка на това са ми казвали, че ме бива - казах и започнах да си въртя празната чашка от шота на бара. Засега бях повече от доволна от живота си, като изключим едната ми кола. Дали да не я блъсна "случайно". Но какъв беше шанса, че като кажа на баща ми няма да поръча втора? По-добре да не опитвам, а и най-много и аз да пострадам. И без това два месеца след като взех книжка дърветата и стълбовете особено много ме обичаха, все към тях отивах. За тези два месеца се бях блъскала леко около пет пъти и бях съсипала две коли, но на кой ли му пука. Татенцето дава пари, купува коли, не ми трябваше да се тревожа за това. Защо сред тези две коли не беше и онази блестяшата отвън. Ааа, да, бях въидушевена от подаръка си, че ме беше страх да не я одраскам, току виж някой диаманд падне. Сега исках да я унищожа цялата, просто да я няма.

13Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Пет Сеп 09, 2011 8:05 am

Victor O'Neil

Victor O'Neil
Водещ
Водещ

Темата за професия отново ме отправи към Ню Йорк. Светлините ни носеха и напразни обещания, че ще бъдем добре, че лошото вече е свършило. Надяваш се, искаш го, сигурен си, че ще се случи, но когато то не става, започваш да намразваш идеята и себе си за това, че си я допуснал толкова близо. Разочарованията са нормално нещо. Но когато идват едно след друго, започваш да се отказваш. Вече няма смисъл дори да опитваш.
Но това зависи от колко пъти си се провалял.
- Не можеш да пееш пред хора? - поклатих глава и побутнах шотовете към нея. - Хайде да видим след пет минути дали няма да пропееш.
Засмях се. Алкохолът винаги действаше в тази насока - караше те да правиш неща, които обикновено се страхуваш или не можеш да направиш.

14Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Пет Сеп 09, 2011 8:26 am

Ейвъри Стоун

Ейвъри Стоун
Стажант
Стажант

Засмях се и го погледнах, след което без да му мисля глътнах още два шота един след друг. Досега не си спомнех пиянските си изцепки, така че не бях сигурна дали съм пяла под влиянието на алкохола. Но за всеко нещо си имаше първи път, просто се надявах този първи път да не е днес, особено като гледах кокло хора имаше тук, не можех да си го причиня.
-Едва ли ше запея, обаче може пък да потанцувам - казах и обърнах на екс и последни останал шот текила пред мен. Без да му дам време да откаже го дръпнах към дансинга. Нямаше да пропилея любимата си песен, бяха я пуснали направо като по поръчка. Всъщност не беше от най-новите, но сестра ми я харесваше и я слуаше доста често. Това ме накара и аз да я харесам и наистина беше хубава.

15Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Пет Сеп 09, 2011 10:20 am

Victor O'Neil

Victor O'Neil
Водещ
Водещ

Докато се усетя вече бяхме на дансинга. Май текилата не беше толкова добра идея. Ако й станеше лошо, трябваше да търся ключове, адрес - отново дългата процедура. Но тъй като не ми е за първи път и имах известен опит в тези неща, едва ли щеше да е проблем.
- Няма да те издам, ако решиш да пееш. - посочих й големите букви над бара "Нощен клуб Secrets". Нали знаете какво казват - Каквото стане във Вегас си остава във Вегас. Но съдейки по голямото заглавие над главите предполагам, че и за тук това гласеше. Клуб е все пак.
Наведох се към една от съседните маси да оставя цигарата в пепелника и отново се върнах при Ейвъри.
- Често ли правиш това? Клуб - текила - танци?

16Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Пет Сеп 09, 2011 11:08 am

Ейвъри Стоун

Ейвъри Стоун
Стажант
Стажант

Позамислих се за кратко.
-Всъщност не.. понякога замествам текилата с уиски - казах и се засмях.
-Наистина не го правя особено често. Когато съм в настроение или искам да пийна нещо - добавих малко след това. Не че и у нас не можех, но ефекта се губеше, а и нямаше чак толкова голям избор на алкохол. За сметка на алкохола имахме пък предостатъчно цигари и пури. Всъщност бяха на баща ми, имаше странното.. нека го наречен хоби, да купува скъпи пури, въпреки че не пуши. От цялото семейство само аз пушех, но те не знаеха, затова баща ми никога не можа да разбере къде изчезнаха няколко хуваби кубински пури.
-Ами ти често ли посещаваш нощните клубове? - попитах го и аз след това. Не го бях засичала друг път по клубовете, затова не можех да преценя дали си пада любител на нощния живот.

17Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Пет Сеп 09, 2011 11:22 am

Victor O'Neil

Victor O'Neil
Водещ
Водещ

Когато излизах с приятели обикновено ходехме на такива места - клубове, барове. Но най-вече предпочитахме, ако ще се напиваме, тогава да е в на някой къщата. Чувстваш не някак си по-сигурен. В заведенията винаги е пълно. А да се излагаш пред всички не беше добра идея. Затова аз по-скоро спадах към тихите, затворени пиянски компании.
- Понякога идвам с приятели. Днес бях без компания, заради злото ми куче. Трябваше да се махна. - засмях се. - Но като гледам вече си намерих компания.
Завъртях я и продължихме да танцуваме. Сега като се замислих рядко правех това. Танците имам предвид. Някак си все не ми беше в списъка като решавах да излизам. Предполагам, че е въпрос на навик.
- Не искам да се обиждаш, но имам един въпрос. - усмихнах се и продължих: - На колко си години? Започна да ми става виновно, че така ти пробутах наведнъж и другите шотове...

18Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Пет Сеп 09, 2011 11:34 am

Ейвъри Стоун

Ейвъри Стоун
Стажант
Стажант

-Ако не ми ги беше пробутал и без друго щях да си ги изпия - казах.
-Иначе съм на почти 18.. тоест на 17 - казах и се завъртях веднъж под звуците на песента. Глупаво непълнолетие, нито можехме да пием, нито да гласуваме. Окей де, мен гласуването не ме грееше, но си беше гадно да е забранено пиенето. Поне цигари ми продаваха без да ми искат лична карта.
-О, имаш куче? - попитах го. Аз самата обожавах животните, освен насекомите, но те не се вписваха в представата ми за животни. Бяха гадни, летящи.. и пълзящи. Тръпки ме побиваха направо от тези създания.
-Каква порода е? - попитах го след малко. Това ме накара да си спомня за моето куче, което обаче изгубих наскоро и още ми беше мъчно. Не можеха да ме изкарат от вкъщи в продължение на две седмици, през които имах чувството че си изплаках сълзите за години напред.. доста години напред.

19Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Пет Сеп 09, 2011 12:07 pm

Victor O'Neil

Victor O'Neil
Водещ
Водещ

Куче. Не напразно казах, че е зло. Трябва да има и такива каишки... може да му взема една, ако намеря.
- Хъски. Казва се Сам. Въпреки че Дявол много повече би му отивало. - с кучето имахме споразумение, но той продължаваше да се ослушва. Наказваше ме за всяко закъсняло ядене и разходка. Няма да казвам какво ставаше като забравех. Като малък беше много кротък, но откъм една година и половина започна да се бунтува. Искаше да е приоритет за мен, изнудваше ме но не подмазвайки се, а точно обратното. Обръщаше цялата къща наопаки, за да му обърнеш ти внимание. Има ги и побърканите кучета...
Песента свърши и ние се насочихме към бара.
- Смяташ ли да поръчваш още? - попитах я, гледайки празните чашки пред нея.

20Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Пет Сеп 09, 2011 12:16 pm

Ейвъри Стоун

Ейвъри Стоун
Стажант
Стажант

-О, хъски. Много ги хаерсвам. Аз имах голдън ретривър.. - казах, но не продължих изречението си. "Имах" би трябвало да подсказва това, че вече го нямах. А след това идеята да си взема друго животно ми се виждаше лоша. Прекалено се привързвах и после отново трябваше да преживея същото, а исках да избегна това да изгубя втори домашен любимец, след като първият се беше превърнал в член на семейството направо. След малко отидохме на бара и ме попита дали ще си поръчвам още нещо. Поклатих леко глава.
-Не и алкохол, засега толова - казах и си поръчах една кола с резенче лимон и две ледечета вътре, макар че инкушението да си взема джин с тоник беше особено силно. След като го преодолях посегнах и си взех чашата с колата и разбърках леко със сламката, за да може да се усети и лимонения вкус.

21Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Пет Сеп 09, 2011 12:28 pm

Victor O'Neil

Victor O'Neil
Водещ
Водещ

Главата бе започнала да ме боли. Още съвсем леко, но със сигурност щеше да се усили. Докато чистех вкъщи видях някаква водка. Беше малко и реших да я изпия, за да не си ме пречка тука. Е, явно в комбинация с уискито не беше много добра идея.
- Добър избор. И аз приключвам с алкохолът! - усмихнах се доволно и отдръпнах чашата от себе си. Водата вече беше свършила.
Песните продължаваха да се въртят. Хората наоколо ставаха по-пияни с всяка изминала секунда. Повечето бяха щастливи в подобно състояние, но имаше и други типове пияни - ядосаните, мълчаливите, заспалите... Тук беше пълно с тях.
- Искаш ли да се разходим малко?

22Нощен клуб "Secrets" Empty Re: Нощен клуб "Secrets" Пет Сеп 09, 2011 7:48 pm

Ейвъри Стоун

Ейвъри Стоун
Стажант
Стажант

-Мда, гледам да не ставам алкохоличка на млади години, затова засега толкова пиене.. - казах и отпих от колата си. В вода също щеше да е добре. "Микакъв алкохол. Поне не и днес" заповядах си наум и продължих отнесено да си играя със сланката, докато Виктор не предложи да се разходим.
-Защо не - казах и се огледах наоколо. Да, определено да излезем беше добра идея, тук вече ми се струваше прекалено.. опиянено. В смисъл, че половината, че може би и повече от хората в клуба бяха толкова пияни,, че се съмнявах че знаеха какво правят тук изобщо.
-Къде предлагаш да отидем? - попитах го, понеже на мен изобщо не ми се мислеше къде можем да се поразходим.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите