Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
YourTelevision
Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Най-накрая Мила се прибра и ми се обади да излезем.За щастие аз също имах свободно време и се разбрахме да се чакаме пред любимата ни закусвалня.Естествено тя закъсня,но нямаше проблем за мен.Бях свикнала. -Ето те и теб. казах приветливо и я прегърнах -Изглеждаш страхотно,миличка! казах с усмивка,наистина изглеждаше супер,все пак Мила си е Мила
След като се прибрах реших да се обадя на Нина да се видим.И така се разбрахме да се видим тук.Щом се оправих тръгнах към закусвалнята. Когато пристигнах видях че тя беше вече там.Явно пак бях закъсняла,но няма нищо.Щом влязох вътре тя веднага ме поздрави.И аз бързо отвърнах. -Да ето ме.И благодаря за комплимента.Знаеш че винаги се старая да изглеждам добре.-и се усмихнах. -Искаш ли да си вземем нещо за хапване и да седнем на някоя маса?
-Ъх,няма да ти откажа.Тооолкова съм гладна!Все пак да стоиш до 4 сутринта на снимачната площадка... поклатих глава и казах ентусиазирано Взехме си да ядем и седнахме на една маса. -Какво става с теб? попитах и й се усмихнах
Щом седнахме на масата тя ме попита какво правя.И както винаги казах истината.От нея нямах никакви тайни. -Сега снимам един нов филм.Надявам се хората да го харесат. -Ами ти? След което отхапах хапка от закуската си.
-Оу страхотно! казах с усмивка -Ами аз също...знаеш,че участвам в сериал и сега заснемаме епизодите..Почти цялото си време прекарвам с екипа,но за щастие са супер готини!Доста се изморявам,но си заслужава. Отхапах от закуската си и казах -Искаш ли после да се поразходим,може да отидем по магазините,а след това трябва да се обадя на Иън..
-Това звучи страхотно.Ще е като едно време. -И страшно много искам да се запозная с Иън.Ще може ли да се уреди? Пак се усмихнах и хапнах от закуската си."Ще е страхотно да се запозная с него"Помислих си.
-Хах,ами ще се постарая.Но нищо не обещавам...бях му обещала да излезем на пикник двамата, имал да ми казва нещо..Но ще го попитам. казах с усмивка -Но ще ти хареса!Страхотен човек е! не след дълго бяхме готови със зкауските -Е,тръгваме ли?
-Да разбира се. Щом се оправихме станахме и си тръгнахме.Насочихме се към магазините.Едно от любимите ми места.И се надявах страшно Нина да ме запознае с Иън.