YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Градската болница EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Градската болница EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Градската болница EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Градската болница EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Градската болница EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Градската болница EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Градската болница EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Градската болница EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Градската болница EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Градската болница Flags_0

You are not connected. Please login or register

Градската болница

3 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Градската болница Empty Градската болница Сря Авг 31, 2011 5:13 pm

Изабела Стоун

Изабела Стоун
Директор
Директор

Градската болница Big_ho10

2Градската болница Empty Re: Градската болница Чет Сеп 08, 2011 11:24 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Отидохме до болницата , колкото и да не ми вярваше , щеше да повярва , защото не лъжех. Какво му беше толкова чудно , а и това че го обичам , също не беше лъжа. Влязохме в кабинета на доктора.
- Искам да видите дали съм бременна както и да пуснем днк тест за бащинство. - човека кимна и каза да легна , за да ме прегледа.

3Градската болница Empty Re: Градската болница Чет Сеп 08, 2011 11:29 pm

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Някак си,докато не стигнахме болницата ,всичко ми се струваше шега.Но тя беше прекалено уверена.Както и пожела аз избрах лекаря,за да съм сигурен ,че не му е платила.Знаех ,че е способна на всичко.Тя легна и доктора разголил коремът ѝ ,тогава видях колко беше плосък ,не трябваше ли поне ,малко да ѝ личи ?Не знаех,може би беше рано,беше ми казала три месеца ,бяхме разделени точно от толкова.Седнах наблизо,чакай ки резултата.

4Градската болница Empty Re: Градската болница Чет Сеп 08, 2011 11:36 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Доктора започна да ме преглежда.
- Да , бременна сте в третият месец , засега всичко е наред. - после изведаха Иан , за да му вземат кръв. След като бяха взели всичко за изследванията , седнахме в чакалнята да ги изчакаме.

5Градската болница Empty Re: Градската болница Пет Сеп 09, 2011 12:05 am

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Беше бременна,докторът го потвърди в първите минути още,за това не ме беше излъгала.Всичко мина,като в сън,дори не разбрах,кога ме убодоха,за да вземат кръвта.Когато я чух да казва,че трябва да изчакаме.
- Отивам да си взема кафе,не можах да си изпия предишното-казах и се обърнах да тръгвам.Извъртях се отново към нея
- Ти искаш ли ?

6Градската болница Empty Re: Градската болница Пет Сеп 09, 2011 12:10 am

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Не , благодаря. - погледнах го. Когато тръгна за кафе отидох в тоалетната , усетих как сълзите ми започват да се стичат. Обичах го и чак сега го осъзнавах , когато го загубих може би завинаги.Нямаше смисъл да му казвам за детето , исках да си го върна , но на него не му пукаше. Щях просто да си тръгна след като излязат резултатите , не можехме да сме заедно , щях да му давам да вижда детето си , но явно никога нямаше да бъдем семейство.

7Градската болница Empty Re: Градската болница Пет Сеп 09, 2011 12:22 am

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Отидох ,да взема кафе,изпих ог набързо,и запалих цигара имах нужда от въздух,за това постоях навън,като се върнах,нея я нямаше.Тъкмо си помислих,че е избягала,когато се появи очите ѝ бяха насълзени.Може би бях прекалено жесток.
- Плакала ли си ? Не трябва,не е добре за бебето,ела-казах и я прегърнах.Трябваше да я успокоя.

8Градската болница Empty Re: Градската болница Пет Сеп 09, 2011 12:28 am

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

По физиономията му можех да разбера колко му е неприятно всичко това.
- Не , добре съм. - казах му и седнах на един от столовете.
- Това е абсурдно.Знам , че вече няма нищо между нас и те нараних , за което съжалявам , когато излязат резултатите , просто ще си тръгна. Няма смисъл от всичко това. - погледнах го и сестрата дойде с резултатите.

9Градската болница Empty Re: Градската болница Пет Сеп 09, 2011 12:42 am

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

- Не,няма да си тръгнеш,няма да ти го позволя,няма да оставя детето си ,без баща-казах ,когато сестрата дойде и ми подаде папката я дадох на Меган.
- Един жест,че ти вярвам,няма да ги гледам,знам,че не лъжеш,усещам го.Детето ни ще има баща ,ти ще станеш моя съпруга.-казах съвсем сигурно.

10Градската болница Empty Re: Градската болница Пет Сеп 09, 2011 12:48 am

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

- Не казвай нещо , за което после ще съжаляваш. - взех плика , каза че ми вярва , но ако нещо стане , можеше много лесно да се разубеди , аз бях сигурна , но не й той , отворих резултатите и му ги показах, пишеше , че той е бащата.
- За първи път в живота си няма да бъда егоистка. Няма смисъл да си с някой , когато не искаш , докато можеш да срещнеш някой когото обичаш. - уж толкова исках да си го върна , но изведнъж осъзнах всичко. Когато обичаш някого го пусни.
- А и детето няма да е без баща , моите родители , както и твоите са разведени , но се разбираме и с бащите и майките си.Не си проваляй живота , зареди мен. - погледнах го за последно и тръгнах напред.

11Градската болница Empty Re: Градската болница Пет Сеп 09, 2011 12:51 am

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Хванах я за ръка
- Остави ме ,аз да реша,не казвам,че ещ бъдем истински съпрузи,поне не и докато ме боли,толкова от постъпката ти,но ще живееш при мен и детето ни също.Нямаш право да ми откажеш това.-казах и я задържах отново я прегърнах,само осъзнавах,че ен мога дори да я целуна,без да си помисля,за всичко което беше сторила,но не можех да я пусна и друг да отглежда детето ми.

12Градската болница Empty Re: Градската болница Пет Сеп 09, 2011 1:01 am

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Погледнах го и също го прегърнах.
- Добре , но ако размислиш наистина ми кажи , защото каквото и да кажеш или направиш ще си прав за себе си и наистина много съжалявам за това , което направих , осъзнах грешката си.

13Градската болница Empty Re: Градската болница Пет Сеп 09, 2011 1:05 am

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder
Мениджър
Мениджър

Това е важното-целунах челото ѝ.
- Ще се видим скоро,сега ще ти пожелая приятен ден и не се разстройвай повече , чуваш ли пази бебето ми-усмихнах се .Погледнах телефона си видях ,че Нина ме е търсила и после като не съм ѝ отговорил ми е пратила смс.
- Аз отивам да се видя с Нина,нещо трябва да обсъждаме предполагам някоя сцена-усмихнах се,не че и дължах обяснение ,но въпреки това го направих.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите