YourTelevision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YourTelevision

Заповядай в нов по рода си форум, несъздаван досега. Потопи се в телевизионния живот. Бъди преуспяващ актьор, певец или каквото пожелаеш. Нужно е само да се регистрираш тук и шоуто ще започне! Очакваме те!
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Станете наши приятели!
Ресторант "El Aquarium" EmptyСъб Ное 05, 2011 7:21 am by Cooper

» Имението на Ian Somerhalder
Ресторант "El Aquarium" EmptyПон Окт 17, 2011 11:21 pm by Mеган Алт

» Елси Невърленд
Ресторант "El Aquarium" EmptyПет Сеп 30, 2011 2:36 pm by Нина Добрев

» Къщата на Меган
Ресторант "El Aquarium" EmptyСря Сеп 28, 2011 11:17 pm by Mеган Алт

» Офисът на Иън
Ресторант "El Aquarium" EmptyСря Сеп 28, 2011 10:24 pm by Ian Somerhalder

» Водопадът
Ресторант "El Aquarium" EmptyВто Сеп 27, 2011 5:58 pm by Анабел Стюарт

» OPPS...I DID IT AGAIN!!!<33
Ресторант "El Aquarium" EmptyНед Сеп 25, 2011 6:15 pm by Изабела Стоун

» Колко % ви допада предишния?
Ресторант "El Aquarium" EmptyСря Сеп 21, 2011 4:38 pm by Мила Кунис

» Who wants to be alone?
Ресторант "El Aquarium" EmptyСря Сеп 21, 2011 4:34 pm by Мила Кунис

Ресторант "El Aquarium" Flags_0

You are not connected. Please login or register

Ресторант "El Aquarium"

3 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Ресторант "El Aquarium" Empty Ресторант "El Aquarium" Сря Авг 31, 2011 5:08 pm

Изабела Стоун

Изабела Стоун
Директор
Директор

Ресторант "El Aquarium" Aquari10

2Ресторант "El Aquarium" Empty Re: Ресторант "El Aquarium" Пет Сеп 09, 2011 7:18 pm

Кат Невърленд

Кат Невърленд
Мениджър
Мениджър

Обожавах това време на годината. Имаше лек вятър, който развяваше косата ми, но все пак ми беше горещо. Бях нахлузила черни дрехи, с което тотално се прецаках. Но не можех да направя нищо, затова просто търсех някое хладно и прилично местенце, и когато го намерих, направо изтичах вътре. Още от малка обожавах да гледам как рибките плуват, затова се настаних на една от масите, които ми откриваха перфектна такава гледка. Поръчах си една кола и се загледах към водата. След малко сервитьора се появи и постави чашата пред мен. Отпих една глътка и за пръв път се зарадвах на студената, силно газирана напитка.

3Ресторант "El Aquarium" Empty Re: Ресторант "El Aquarium" Пет Сеп 09, 2011 7:54 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

След като си тръгнах от болницата , не знаех какво да правя. Не вярвах на думите му , каза ги спонтано , да се махна от живота му беше най-доброто решение ,чудех се защо отново се върнах.Той никога не ме беше обичал истински , може би просто до онзи ден му трябвах. Изключих и двата си телефона и отидох в един ресторант , там на една от масите видях Кат.
- Хей , тук свободно ли е ? - усмихнах й се.

4Ресторант "El Aquarium" Empty Re: Ресторант "El Aquarium" Пет Сеп 09, 2011 8:03 pm

Кат Невърленд

Кат Невърленд
Мениджър
Мениджър

Пиех от безалкохолното си, когато изведнъж Меган се появи и попита дали е свободно.
- Естествено. - усмихнах се и преместих чашата си. Повдихнах ръката си, в жест, който сервитьора да види и след малко той се появи с тефтерче в едната си ръка и химикалка в другата. - За мен още една кола. - казах и погледнах Меган, като й подсказах с очи, че е нейн ред да си поръча.
Изглеждаше ми странно. Да не би да е свързано с Иън? Е, сега не я попитах, исках да й дам малко време да се успокои. След малко се появи човека с поръчките и ми подаде моята. Повдигнах чашата към устните си и отпих една глътка, след което погледнах към Меган.
- Е, какво те води тук? - попитах и се заиграх със сламката.

5Ресторант "El Aquarium" Empty Re: Ресторант "El Aquarium" Пет Сеп 09, 2011 8:07 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Аз си поръчах уиски , знаех че не е редно да пия точно сега , но имах нужда от това. Трябваше да помисля , да се отпусна.
- Просто исках малко да помисля и да се разсея. - усмихнах се и я погледнах , не исках да мисля за нищо , защото сигурно пак щях да се разплача , а аз не бях такава , не знам какво ставаше сега.
- А как си ти ?Какво става при теб , отдавна не сме се виждали.

6Ресторант "El Aquarium" Empty Re: Ресторант "El Aquarium" Пет Сеп 09, 2011 8:22 pm

Кат Невърленд

Кат Невърленд
Мениджър
Мениджър

Хм, ами с мен..
- Нищо особено. Същото, каквото беше преди. Нямам гадже или просто приятел, ходя по клубове и се напивам. Затова сега не пия, става ми доста тежко. - засмях се и отпих от колата.
За пръв път от много години пиех кола. Падах си повече по алкохола, а не по безалкохолните напитки, но сега нуждаех от нещо по-различно, защото щях да се напия още по-лесно.
- А при теб какво става? - попитах и се облегнах на стола си.

7Ресторант "El Aquarium" Empty Re: Ресторант "El Aquarium" Пет Сеп 09, 2011 8:29 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Засмях се и я погледнах.
- Да , трябва да намалиш темпото. - казах и запалих цигара и това не беше много полезно.Чудех се дали да й кажа около всичко , което става с мен.
- Нали знаеш , че скъсахме с Иън ? Зареди една моя глупост.Но сега се оказа , че съм бременна , той каза че иска да живея при него , но не искам да е с някой , който той не иска. Нараних го много. За това сигурно ще замина някъде наделеч. Не знам какво да правя. - въздъхнах.

8Ресторант "El Aquarium" Empty Re: Ресторант "El Aquarium" Пет Сеп 09, 2011 9:11 pm

Кат Невърленд

Кат Невърленд
Мениджър
Мениджър

Ококорих се. Градът без Меган? Това щеше да е гадно.
- Не! - извиках и всички се обърнаха към нашата маса. Ухилих се глуповато и намалих гласа си до шепот. - Недей да го нараняваш отново. Все ще намери време да ти прости, но ако му отмъкнеш детето просто така... И махни тази цигара. - казах и я хванах, точно в момента, когато тръгна да си дръпва още. - Не е хубаво за бебето. - забих цигарата в пепелника и допих колата си. - Искаш ли да отидем някъде? Да се поразходим? - попитах и извадих парите си от чантата.

9Ресторант "El Aquarium" Empty Re: Ресторант "El Aquarium" Пет Сеп 09, 2011 9:14 pm

Mеган Алт

Mеган Алт
Мениджър
Мениджър

Погледнах я и се усмихнах.
- Той никога няма да ми просто или да ме обича както преди , всичко което беше е минало. Той си има живот и не мога да му го провалям още повече. - знаех че й харесва Нина , точно за това се бяхме скарали един път , но ако можеше да е щастлив с нея , защо да не е ? Платихме сметката.
- Хайде да тръгваме. - усмихнах се и излязохме от заведението.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Similar topics

-

» Ресторант "Luxor"

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите